Гала е покрусена: Синът на брат й бе разстрелян в Америка!

0
188

Племенникът на Гала се спомина след разпра с полицията, твърдят от пресата!

Изключително голяма трагедия се разигра в Бъфало, САЩ. Синът на брата на Гала е бил застрелян от полицай, съобщава в. “Уикенд”.

Гала
Трагедия споходи родата на Гала

Това е причината тв водещата да изчезне от ефир за толкова време. Тя заминала при брат си веднага щом научила.

Младият Джордж бил на щур купон в приятели, където се употребявали наркотици и много алкохол. Младежът бил пушил трева, но по-лошото е, че употребил и алкохол. Когато дошли полицаи да им направят забележки, той не се подчинил на нарежданията им и побягнал. По едно време даже извадил нож, което дало основание на едно от ченгетата да стреля.

Джордж получил четири изстрела в гърдите. Починал на място, а полицаят няма да бъде подведен под отговорност, защото законите в САЩ са железни и пазят изцяло служителите на реда, докато си вършат работата.Трагедията се е състояла на 10 декември. Първа за нея разкри сестра му, която изля мъката си в социалната мрежа.

Момичето споделя, че брат й е имал огромно сърце и сякаш е предчувствал, че ще свърши зле, защото често е казвал, че предпочита да живее добре, отколкото дълго. Затова е бил по крайностите, но накрая това се обърна срещу него.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.