Изгоненият от Нова Милен Цветков заряза телевизията, ето какво се случва с него!

0
396

Милен Цветков вече не се подвизава в телевизионната среда!

Изминаха няколко месеца от уволнението на Милен Цветков в Нова телевизия, но водещият не страда особено. Той е под закрилата на добрия си приятел и бизнесмен Димитър Пачеджиев, което му дава спокойствие.

Милен Цветков
Милен Цветков не бърза да се връща на екран

Митко обзавел кабинет на стария си приятел в офиса си на „Стамболийски“. Там Цветков замислял новите си тв проекти, пише Plovdiv24.bg.

Засега обаче на телевизионера не му хрумвало нищо в неговата сфера и затова помагал на Пачеджиев, който е производител на салами и консерви с русенско варено.

Милен Цветков има вече опит в работата в ЕТ „Коко – Димитър Пачеджиев“. В края на 90-те, след като напусна със скандал БНТ, работи именно при своя добър приятел, където разнасяше месни изделия с микробус.



Сега обаче задълженията му били доста по-различни. Той се грижел за чуждестранната кореспонденция на фирмата, тъй като владеел отлично английски език.

За работата си Милен не получавал парично възнаграждение, понеже Димитър му дал обзаведен кабинет и обещания да финансира следващ негов медиен проект. Двамата са близки още от своята младост и са сигурни един в друг.

Цветков не бързал с връщането си в телевизията. Той не искал просто да работи за някого и затова смятал да продуцира сам следващото си предаване.

Финансовото му положение е добро, тъй като получи 100 бона обезщетение от Нова, а и има доста спестявания. Така че едва ли скоро ще го видим отново на екран.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.