Каменното сърце на Том Круз не трепна дори на Коледа: Дъщеря му е съсипана!

0
266

Том Круз за пореден път смаза щерка си Сури!

Един от най-студенокръвните баща Том Круз не се трогна дори и на Коледа. Актьорът няма да бъде с дъщеря си Сури тази вечер, нито пък утре, твърдят всички информации.

Том Круз
Том Круз не трепна дори за Коледа

Звездата от „Мисия невъзможна“ по принцип е свалил ръце от единственото си биологично дете от няколко години насам. С майката Кейти Холмс са разделени отдавна, но той не се вижда изобщо с дъщеря си.

Причината е, че Том Круз членува в секта, която му забранява да поддържа близък контакт с роднини. Там го учат, че семейството му са само и единствено хората от сектата.

Затова актьорът е прекъснал всякакви отношения с родителите си и децата си. Нито ги вижда, нито ги чува.



Другите му две деца са от брака му с Никол Кидман, но те нямат родствена връзка с него, защото са осиновени. Тъй като вече са големи, никой не очаква да посрещнат Коледа с баща си.

Сури обаче е още на 12 г. и жадува да бъде с татко си, когото не е виждала от 3 години. Предполагаше се, че поне на Коледа сърцето на Том Круз ще трепне, тъй като това е единственото му биологично дете, но уви, това отново не се случи.

Актьорът се държи все едно няма дъщеря. Плаща издръжка само защото съдът го е задължил. Понякога обаче закъснява с парите и неслучайно наскоро Сури бе забелязана да продава лимонада, за да припечели някой долар.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.