Не е за вярване! Той плени сърцето на Моника Белучи (СНИМКА)

0
309

Моника Белучи отново е на крилете на любовта!

Най-красивата жена в света най-после откри любовта след развода си. Цели 5 години Моника Белучи нямаше сериозна връзка, но това вече не е така.

Моника Белучи гадже
Той плени сърцето на Моника Белучи

Италианската красавица разкри пред списание Paris Match, че се чувства обичана за първи път след развода си с Венсан Касел. По всичко личи, че актрисата най-после се е влюбила отново.

Избраникът й се казва Николас Лефебре. Той е французин и работи като художник. Има галерия в Париж, от която печели добри пари.

Николас е на 36 г., което значи, че е с 18 години по-млад от Моника Белучи. Това обаче едва ли притеснява двойката, тъй като в тези среди това е нещо нормално.



За да се срещат, Лефебре и Белучи пътуват постоянно. Те сноват непрекъснато между Франция и Италия, каквото и на други дестинации.

Засега се опитват да запазят връзката си в тайна, но вече са били забелязани заедно. Очаква се в най-скоро време да се разкрият напълно пред медиите.

Николас има 6-годишна дъщеря от предната си връзка. Моника пък е с две дъщери от брака си с Касел. Те са вече в края на гимназията.

Докъде ще стигне връзката им, можем само да гадаем. Факт е обаче, че актрисата е щастлива за първи път от 5 години насам.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.