Принц Хари не говори с мащехата си Камила от години

0
379

Принц Хари и Камила Паркър винаги са били в обтегнати отношения!

Мащехата на принц Хари не се радва на неговата любов. Напротив, Камила Паркър никак не е долюбвана от сина на своя съпруг и причината изглежда логична.

принц Хари и Камила Паркър
Принц Хари е на нож с Камила Паркър от години

Още като дете Хари е знаел, че баща му изневерява на майка му с Камила. Това е отключило известна ненавист към любовницата, а чувството се е засилило още повече след развода на принц Чарлз.

Когато принцеса Даяна починала, принц Хари тотално намразил Камила, дори за известно време и баща си. Той ги обвинявал за гибелта на майка му и всъщност не е много далеч от истината.

Публична тайна е, че извънбрачната връзка на Чарлз с Камила съсипа емоционално и психически Даяна. Така се стигна и до развода им, а след това излязоха наяве и доста проблеми на майката на Уилям и Хари с психиката.Принц Уилям все пак прием мащехата си малко по-добре. Той по принцип бил по-дипломатичен човек от брат си. Принц Хари бил повече по крайностите и като кажел “не”, това значело “не” завинаги.

Камила Паркър опитала на няколко пъти да стане по близка с доведените си синове, но ударила на камък. Затова просто се примирила със ситуацията и приема съдбата на повечето мащехи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.