Голямо щастие спохожда Любо Нейков през 2019 година

Браво! Поздравления за цялото семейство на актьора Любо Нейков. 2019 година ще бъде успешна за Любо както в професионален, така и в личен план

През 2019 г. Любо Нейков ще вдигне сватба на своята осиновена дъщеря.

Любо Нейков
Любо Нейков

След като през 2013 г. неговият брат почина, Любо осинови своята племенница и започна да се грижи за нея като родно дете.

Тогава тя беше само на 16, а Ина вече е на 21 години и си има сериозен приятел.

Двамата са били забелязани на различни публични места, писа Ретро.Ина представила младежа на Любо и на неговата съпруга Гинка, с които  живее вече 5 години в София.

А биологичната дъщеря на Любо Нейков Анна и нейната първа братовчедка са като две родни сестри. Затова цялото семейство на Любо се вълнува от предстоящата сватба.

Вече са започнали да обмислят роклята на булката. Ресторанта, в който ще вдигнат щур купон. Музика, покани, църквата за венчавката. Кои гости ще поканят и всички други детайли, без които една истинска сватба не може.

Обичаният актьор Любо Нейков активно подкрепя “Българската коледа”. Ако вие не сте успели да пуснете СМС-си на Рождество, няма проблем. Кампанията е активна през цялата година. Вземете телефона и изпратете СМС-си на кратък номер 1117 за всички мобилни оператори.

През 2019 г. Любо Нейков отново ще радва своите фенове с ролите на обичаната Ненка, Ванката и други от Шоуто на комиците.

В началото на ноември 2018 г. започнаха новите снимки от сезон 13 от “Столичани в повече”.

Култовият сериал се оказа най-успешният и най-продължителен в новата история на българското кино.

До края на сезон 12 бяха излъчени 157 епизода.

Както е тръгнало, това може да се окаже успешен сериал както сапунките от Латинска Америка, САЩ и от Турция.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.