Венци Венц получи най-прекрасния коледен подарък

0
640

Вчера най-голямото щастие влезе в живота на рапъра Венци Венц и на неговата половинка. Както сам сподели, няма по-прекрасен подарък от този

Мелани роди момиченце.

Венци Венц
Венци Венц стана баща на малката Агуая

Малката кукла се е родила с тегло 3,3 кг и с дължина 50 см.

Името, което Венци Венц и Мелани избраха е Агуая.

За българите то звучи странно, но името е гръцко. В превод означава радост, красота и изящество. Среща се в гръцката митология.



Венци Венц и Мелания Ширкова са намерили най-точния начин да покажат на всички колко са радостни, че си имат своята дъщеря.

Освен това самите родители са орисали малката Агуая да бъде красива и изящна, когато порасне.

Екипът на „Вирджиния Рекърдс“ пожела на малката Агуая смело да реализира своите мечти и да постигне успехи като своя баща Венци Венц.

През лятото Венци Венц пусна снимки на бременната Мелани.

Творческият тандем Павел и Венци Венц е изключително успешен.

През 2012 г. двамата младежи Павел Николов и Венцислав Чанов  се срещат. Веднага усещат, че могат заедно да реализират творчески проекти. Pavell & Venci Venc‘ доказаха, че е така. Вече 6 години техните хитове са успешни, защото се харесват на тяхната публика.

Павел и Венци Венц  са автори на текстовете на техните песни. Но през годините те са изпълнявали проекти на свои колеги изпълнители. Техни текстове и аранжименти изпълняват други обичани изпълнители: Михаела Маринова и парчето „Стъпка напред“; Невена Пейкова и „Избран“; Ана Мария и Богомил „Теб си пожелах“; Невена Пейкова, Михаела Маринова и Кристина Дончева „Любов за пръв път“; Люба Илиева „Спомени в прахта“ и други.

Тази година Павел и Венци Венц бяха специални гости на Стойчо Керев в поредицата „Новото познание“. Тяхното участие в този уникален формат предизвика огромен зрителски интерес не само у нас, но и в чужбина.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.