С тези полезни съвети ще бъдете неотразими в новогодишната нощ

0
519

Новогодишната нощ е очаквана! Всеки си пожелава през следващата година да му се случват само прекрасни неща. Бъдете неотразими в празничната нощ

Нека вашият купон за Нова година да бъде най-прекрасният

Нова година у нас посрещаме по няколко начина.

Има хора, които ще изпратят старата година в заведение с организирана програма.

Други ще се съберат с приятели, роднини или съседи в домашна, но официална обстановка.

Трети ще празнуват вкъщи в неформална среда. Ако вие сте от този тип хора, няма да се тревожите за специален грим, облекло и прическа. За вас срещата с приятни хора и баницата с късметите са най-важни.



новогодишната нощ
Грим за новогодишната нощ – ярки устни и дискретен грим на очите; ярък грим на очите и дискретни устни

Ако сте решили да празнувате в официална среда гримът, облеклото и прическата са особено важни.

Вие вече сте избрали какъв тоалет ще облечете в новогодишната нощ. Вероятно имате идея каква прическа ще си направите и с какъв грим ще се покажете. Ето няколко полезни съвети:

1 – Преди да започнете да се гримирате, измийте лицето с мек сапун. Оставете водата да попие сама, за да може вашата кожа да се хидратира. Ако имате достатъчно време, направете хидратирането няколко пъти.

2 – Нанесете подходящ за вашата кожа крем.

3 – Някои жени не обичат да използват фон дьо тен, коректор или пудра. Те директно нанасят грима – сенки, спирала, червило, очна линия. Други жени държат да направят перфектен грим, затова слагат фон дьо тен или коректор.

4 – Празничният грим трябва да бъде много по-ярък от всекидневния. Това важи и за облеклото. Но за да не получите кичозна визия, намерете баланса. Ако решите да направите акцент върху устните с ярко червило, сложете дискретен грим върху очите. Ако решите да акцентирате върху очите с ярък грим, тогава на устните сложете дискретно червило или само балсам.

5 – Има гримьори, които казват, че моливът за устни е демоде. Но за да оформите добре своите устни, по-добре е да сложите молив. След като нанесете червилото, попийте със салфетка, за да не се размазва лесно. След това добавете още малко червило или гланц.

6 – Ако сте си направили модерен многоцветен маникюр, внимавайте с бижутата. На ярки нокти, декорирани с цветя и с други шарки не подхождат пръстени с цветни камъни. Сложете пръстени без камъни или въобще не носете пръстени. Така акцентът ще падне върху вашия атрактивен празничен маникюр.

Ако сте решили да използвате дискретен едноцветен лак за нокти, тогава сложете ярки бижута. Пръстени с цветни камъни и атрактивни гривни. По този начин ще получите красива празнична визия.

Настъпващата 2020 година ще бъде високосна. Много хора предпочитат да носят сребърни бижута. Ако имате вкъщи сребро и то подхожда на тоалета, който се подбрали за празничната нощ, сложете го.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.