Бял ангел разпери своите криле над България

5
3716

Една уникална снимка се появи в интернет. На нея ясно се вижда красивата бяла фигура в небето. Определиха я като един ангел, разперил своите криле

над София бял ангел
Над София бял ангел разпери криле Сн: Емил Боянов

Както писа Пик, за някои това е птица.

Може да е орел или сокол. Но за други това е бял ангел.

Каквото и да е, в навечерието на Нова година трябва да бъде прекрасен знак.

Да се надяваме, че е точно такъв!



Въпреки, че снимката е правена в София, това трябва да бъде надежда и за цяла България.

Според астрологичната прогноза на Алена и на Оксана Станчева, 2019 г. трябва да бъде много по-добра от изминалата.

Годината е със сбор 3 (2019 – 2+0+1+9 е равно на 3).

Числото 3 се управлява от планетата Юпитер. Юпитер носи късмет, щастие, много възможности за всеки във всички сфери на живота.

През 2019 г. хората ще могат да сбъднат своите материални мечти. Ще бъдат създадени чудесни възможности за работа и за реализация с много по-добри доходи.

Хората ще могат да си намерят нова и много по-подходяща за тях работа.

През следващите 12 месеца всеки ще може да направи нови познанства и приятелства. Ще създаде онази подходяща за вас  среда, която ви е липсвала през изминалите години.

Година е подходяща за общуване, за нови познанства, за нова среда.

Годината е много добра за раждане на деца. Много семейства ще решат да си родят още бебета.

През 2019 година планетата Уран влиза в знака на Телец. Това означава, че се създава реална възможност за  материализиране на своите мечти.

По света през годината ще има много мощни природни катаклизми като земетресения, пожари и наводнения. България ще се размине само с дребни беди.

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Aз мисля, че тази птица , подобна на птицата „Феникс“, е олицетворение на „Бялата фигура “ на папа Франциск, който ще посети България : София и Раковски на 5-7май т.г. Той неминуемо ще донесе и много благодати и благословия за страната ни. Мисля, че тогава и небето ще бъде отворено за България !!!

  2. Уникално,ние видяхме същото явление към 18:00 ч пътувайки
    От Варна към Шумен ,по средата на пътя ,но не снимахме

  3. папа Франциск илюминат и дявол прикрива се като ангел всички беди са заради него.Наистина България ще има най малко щети но то е благодарение на чакания Месия живее в България на който папата казва Антихрист.Папата един магьосник контролиращ света всичко се е случвало с негово позволение .Той създава войни той е отговорен за взрив в Чернобил .Дошъл е неговият край и на всички илюминати вече е нова Ера и ще останат само хората които са добри и обичат ближните като братя и сестри.Всички ще мислят че е бум от някакъв вирос но това е ще бъдат болни които не спазват Божиите правила не трябва да се яде никаква сол дреха да се носи не шита морков плодове от дърво ядки без сол всичко хляб само вода и брашно печен на тиган къпане пране само с вода никакви препарати да не се ползват да не се ползва посуда и да се пита Пророк и да се слуша неговото слово Пророк ще лекува само тези които са със зло сърце няма да бъдат лекувани.

  4. Вярвам на сайтове като TOPACTUALNO, PETEL, KOKOSHKA BG
    ТОП ФОТОШОП И В КОМЕНТАРИТЕ ТРАГЕДИЯ, НЯКАКВИ СЕКТАНТИ 😀

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.