Истинско чудо: Прекарала инсулт прохожда, нямо дете проговаря! (Храм цери отписани от докторите)

0
300

Български храм лекува тежко болни

Чудото се случва в български храм. В църквата „Покров на Света Богородица” в местността Кръстова гора чудесата нямат чет.

Според поверието тук е заровена частица от Христовия кръст и затова Кръстова гора има магическа сила да изцелява.

храм
В този храм чудесата нямат чет

От църквата по алеята до малък хълм са разположени параклисите на 12-те апостола. В дъното стои Христовия кръст.

В близост до параклисите има има извор, който според преданието също притежава чудодейната сила да цери неизлечимо болните.



Много хора са намерили спасения на Кръстова гора. След молитви за изцеление тежко болни са ставали от леглото и са водели нормален живот на здрав човек.

И то след като лекарите са го отписали или не гарантирали оздравяването му.

Такъв е случая и с 45-годишната Елена от Смолян. Жената преживяла тежък инсулт и почти не се движела и говорела. Тя била между живота и смъртта.

17 дни болната нито говорела, нито се движела, нито са хранела.

Давали й мляко, за да оцелее, но лекарите не гарантирали, че ще живее. Лежала така два месеца и решила да потърси изцеление на Кръстова гора.

Дошла с три приятелки, с кола. Когато тръгвала, влачела краката си и заеквала. В църквата запалила кандилата и присъствала на службите.

После се измила и пила вода от аязмото. Заспала в колата, изпаднала в криза от неудобната поза.

На сутринта един от свещениците й прочел молитва за здраве, зад кръста. Постояла на пейката зад него и когато си тръгнала към колата вече не си влачела краката.

И спряла да заеква. Продължила да идва до пълното си излекуване.

Чудото връхлетяло и 5-годишно момче от пазарджишко село, което заеквало. След молби и молитви на родителите му на Кръстова гора то се излекувало.

„Детето ми се оправи с Божията помощ. Още на второто идване се излекува. Обещах да направя курбан, ако оздравее и спазих оброка си”, казва щастливата майка.

Свидетелствата за чудесата на Кръстова гора и в църквата са безброй. Там идват болни, отписани от лекарите, които намират изцеление и спасение от страданията си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.