Ето го най-вкусния дресинг за крехко месо (прави го съвършено)

0
702

Този дресинг за крехко месо прави всяка мръвка приказна

Предлагаме ви рецептата за най-вкусния и лесен дресинг за крехко месо. Както и да приготвяте мръвката с него, става просто невероятно – сочно и крехко. Сигурни сме, че ще се разтопите от кеф.

Няма нужда да казваме колко важен е дресингът или маринатата за приготвянето на месо. Той е половината, ако не и повече от целия майсторлък.

Затова не пропускайте да си запишете рецептата, а после може да ни споделите дали сте останали доволни. Съвсем простичко е.

дресинг за крехко месо
Съвършени стават ястията с този дресинг за крехко месо, уникален е

Трябват ни половин чаша зехтин, половин чаша бира, една лъжица мед, три скилидки чесън, чубрица, сол на вкус.



Първо трябва да си почистим хубаво чесъна, да го обелим и да си го стрием на крем. Можем да го счукаме в хаванче, за да стане съвсем на каша.

Към чесъна после си добавяме зехтина, заедно с бирата. Овкусяваме ги с лъжицата мед и сол на вкус, като ръсваме и малко чубрица за аромат. Разбъркваме хубаво всичко това.

Като правим месото, си го режем на парчета и обилно ги заливаме с този дресинг. След това оставяме месото за поне три часа в хладилника, за да се маринова наистина хубаво.

Ами, какво да ви кажем – невероятно крехко и вкусно става всяко месо с този дресинг. Веднъж само го изпробвайте и ще видите за какво ви говорим. Сигурни сме, че ще си оближете пръстите.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.