Разкриха каква е загадката с обажданията от номера на смъртта

1
1504

16-годишна ученичка от Бургас изпадна в шок, след като получи две обаждания от смятания за номера на смъртта 0888 888 888

Както писахме ТУК, една девойка, ученичка от елитна гимназия в Бургас, получи две шокиращи обаждания от смятания за номера на смъртта 0888 888 888 само преди броени часове, вече мистерията около тези загадъчни призвънявания е разкрита, съобщи новината БЛИЦ.

Момичето от Бургас е получило тайнствените обаждания от номера на смъртта на 29 януари 2015 г., малко след полунощ. През нощта ученичката държала своя мобилен телефон с изключен звук, затова тя видяла едва на сутринта двете пропуснати повиквания от номер 0888 888 888.

nomer
Загадката с номера на смъртта вече е разкрита

16-годишното момиче буквално изпаднало в шок, тъй като знаело за „славата”, която се носела за този телефонен номер. Той е притежание на мобилния оператор МТел, но, според служители на оператора, е бил изключен от номератора заради лошата му слава.

Смята се, че номерът 0888 888 888 всява смърт и доказателство за това е съдбата на притежателите му. Първоначално този номер е бил притежание на Владимир Грашнов, шеф на мобилния оператор МТел. Той намира смъртта си по изключително мистериозен начин през 2001 година, едва на 48-годишна възраст. След него Косьо Самоковеца е ползвал този номер, но и той е бил застрелян. Третият мъж, който намери по мистериозен начин смъртта си е Константин Дишлиев.



А ето и каква е истината около шокиращите обаждания от номера на смъртта 0888 888 888. Оказва се, че едно от най-съвременните приложения за iPhone, което е наречено Voxox. Благодарение на това мобилно приложение можете да вкарате каквито и да било телефонни номера, които ще ви излизат на дисплеите на телефоните като номер, от който ви търсят, разкри читател на бургаския сайт „Флагман”.

Разбира се, тази услуга е доста скъпа. Таксата за минута е около 8 лева. Но често младежи се шегуват помежду си и използват това приложение. Вероятно и 16-годишната ученичка е станала обект на доста зловеща шега от страна на нейни връстници или приятели. Възможно е обаче и от номера на смъртта да я е търсил неин таен обожател, който не е избрал правилно начина, по който да й се обясни в любов.


сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Здравейте,
    понеже случайно видях статията за фаталния телефонен номер и обясненията за полученото обаждане, искам да Ви кажа, че номерът е публикуван в нов американски сайт в листата за контакт, а от въпросния сайт се свързаха с мен и разбрах, че човекът е българин.
    Така че е твърде вероятно този номер да си е активен. Не съм звъняла, но си им стои на страницата в сайта.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.