Месечен хороскоп за януари 2019 – Козирог, Водолей, Риби

0
335

Не очаквайте специални събития през този период

Както вече споменахме в предходните части на този материал, януарският месечен хороскоп сочи, че за някои периодът ще е много ползотворен и изпълнен с положителни емоции, докато други ще бъдат изправени пред сериозни проблеми.

месечен хороскоп
Не очаквайте специални събития през този период

За да разберете какво е подготвила съдбата за вас в първия месец от новата година, е достатъчно да прочетете януарският месечен хороскоп. Ето какво вещае той за всяка една зодия:

Козирог
През януари ще успеете да привлечете много интересни хора в живота си и то благодарение на това, че от вас струи положителна енергия. Новото запознанство ще ви е от огромна полза, без оглед на това дали ще бъдете нов приятел или потенциален партньор. Достатъчно ще е да излезете от зоната си на комфорт и да сте по-отворени към света.

За съжаление звездите вещаят, че през този месец ще имате сериозен конфликт в личния ви живот. Едва сега ще осъзнаете, че не се разбирате толкова добре, както преди с ваш близък човек. Не драматизирайте и не забравяйте, че с времето всеки човек израства и гледа на живота по друг начин. Дори и вие сте се променили. Най-добре не насилвайте нещата.



Водолей
Според вашия месечен хороскоп, през този период не трябва да очаквате някакви специални събития. По-скоро обратното. Заради влиянието на други планети, периодът ще е доста тромав, а това на свой ред ще се отрази негативно върху амбициите ви, особено по отношение на кариерата.

За сметка на това можете да използвате зимния месец за релакс, обучение или пък да почистите основно дома си. Бъдете търпеливи и пазете енергията си, тя ще ви е нужна. На работното ви място ще се появи неочаквана ситуация, на която няма да можете да повлияете и ще изисква цялото ви внимание.

При все, че в крайна сметка ще намерите разрешение на проблема, не очаквайте похвала, защото няма да получите такава.

Риби
За вас януари ще донесе положителни емоции в любовната сфера, вещае точният месечен хороскоп. Ще изглеждате много дружелюбни и естествени в обкръжението си. Това няма да се дължи на влиянието на звездите, а на личния чар, който притежавате.

Като цяло месецът ще премине под знака на старанието на работното ви място. Сега е моментът да изкарате на бял свят уменията, които притежавате. Ще успеете да изпъкнете там, където останалите са се озовали в задънена улица. Не бъдете твърде самоуверени и прекалено егоцентрични. Единственото, което ще успеете да спечелите по този начин, ще са врагове, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.