Ето какви изненади ще поднесе любовта на всяка зодия през януари (II част)

0
224

При все, че се чувствате леко напрегнати, вие винаги сте готови за приключения

Няма никакво съмнение, че любовта е навсякъде около нас. Нужно е просто да открием своята половинка, за да усетим, че живеем пълноценно.

любовта
При все, че се чувствате леко напрегнати, вие винаги сте готови за приключения

В следващите редове ще ви разкрием изненадите, които ще поднесе любовта на всеки един зодиакален знак през този месец. Ето какво ви очаква:

Лъв
През януари представителите на царствената зодия Лъв ще кипят от енергия, от която ще могат да се възползват във всички сфери на живота, включително и в любовта. Планетарната структура ви носи много смелост и нужда от докосвания и завоевания. Готови сте да направите първата стъпка за неща, от които винаги сте изпитвали някакъв необясним страх. Ще сте под владението на инстинктите и страстта си. От друга страна, без значение от това какви инициативи сте поели и колко далеч сте готови да стигнете заради любовта, не бъдете сигурни, че ще успеете да постигнете емоционална пълнота. Ще бъдете завладени от чувство на изоставяне, неискреност и отдалечаване, както и от тайни любови.

Дева
При все, че се чувствате леко напрегнати, вие винаги сте готови за приключения. В ума ви ще се случват редица неща и именно това е най-големият проблем. Рационалният ви ум е склонен към непрестанни анализи, обръща внимание и на най-дребните детайли и се фокусира върху по-малките грешки или противоположности, които често убиват романтиката. Крайно време е да положите усилия да се опитате да направите нещата малко по-привлекателни и спокойни.



Везни
Първият месец от новата година ще ви донесе много надежда и ще ви мотивира да кроите дългосрочни планове. В същото време ви се иска да сте свободни, за да изживеете спокойно някои приключения. И това ще се сбъдне, предвид, че ви очакват доста предложения за партита и излизания. За онези от вас, които все още не са във връзка, излизането може да им донесе късмет в любовта и да открият половинката, която са търсили досега. Не е изключено с новата ви любов да ви запознаят приятели или познати. Очакванията ви към партньора са доста високи и това е една от причините да не можете да откриете дълго време половинката си.

Скорпион
Не се задават значителни промени на хоризонта на любовта. Не е изключено необвързаните от вас да се впуснат във връзка от разстояние, основаваща се на общи интелектуални интереси и идеи. За да се прояви потенциала, има нужда от възприятия и течения, които се случват под повърхността. Като цяло ще ви привличат мистични и тайни любовни истории, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.