Календар за подстригване – януари 2019

0
479

Ако пренебрегнете съветите, състоянието на косата ви ще се влоши

Благодарение на точния календар за подстригване, ще сте наясно кой период е благоприятен за косата ви и кога не е препоръчително да правите каквото и да било по нея.

подстригване
Ако пренебрегнете съветите, състоянието на косата ви ще се влоши

Още в древни времена жените са се интересували от благоприятните периоди, в които подстригвали косите си. В този ред на мисли, е добре да спазвате лунния календар на подстригване. Благодарение на него косата ви ще е буйна и ще изглежда прекрасно.

Не пренебрегвайте тези съвети, тъй като колкото и невероятно да ви звучи, фазите на луната оказват влияние върху всички представителки на нежния пол. В миналото дори се смятало, че само едно подстригване, е напълно достатъчно, за да промени изцяло човешката съдба. В този ред на мисли някои от ритуалите по подстригване на косата, са се запазили и до наше време. Добре е да се съобразите с препоръките на лунния календар дори и по отношение на смяната на цвета на косата.

Най-интересното е, че тези препоръки имат не само астрологическа, а и научна обосновка. Казано с други думи, колекцията от трикове и тайни за буйна коса, се нарича лунен календар на прическите. Той ще ви помогне да планирате по възможно най-добрия начин посещенията ви при фризьора.



В следващите редове ще ви разкрием кои от дните през януари са подходящи за посещение на фризьор и в кои е по-добре да се откажете от новата прическа или подстригването. Със сигурност няма да съжалите, ако се съобразите с тези препоръки.

Дните, които са изключително благоприятни за всякакви манипулации по отношение на косата ви, са 7, 9, 16, 17, 23 и 26 януари. В тези дни косата ви ще получи невероятен блясък. Ако заложите на подстригване, то със сигурност ще избегнете проблемите, свързани с оформянето на косата.

В случай, че искате да подстрижете само крайчетата на косата си, то най-подходящи за тази процедура, са дните 8, 14, 15, 18, 24 и 26 януари. Няма никакво съмнение, че всички ще забележат подобреното състояние на косата ви.

20-ти определено не е благоприятен ден за посещение на фризьорския салон. Ако въпреки това пренебрегнете съвета и отрежете косата си, то не се изненадвайте, ако състоянието й рязко се влоши.
Ако пък решите да подстрижете косата си в дните 27, 30 и 31, то трябва да сте наясно, че това ще доведе до забавяне на растежа й.

В този ред на мисли, ако не желаете да навредите на косата си, е много по-добре да отложите посещението във фризьорския салон за по-благоприятен период, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.