Топ астрологът Кирил Горанов разкри кои ще са най-щастливите зодии през 2019 година

0
387

2019-та ще е повече от страхотна за Стрелците

Топ астрологът Кирил Горанов разкри кои три зодии ще са най-щастливи през настоящата година.

зодии
2019-та ще е повече от страхотна за Стрелците

От думите на Кирил Горанов става ясно, че най-щастливи през 2019 година, ще са представителите на зодиите Овен, Лъв и Стрелец.

Освен това той подчерта, че е от изключителна важност мястото, на което всеки отбелязва рождения си ден, тъй като т.нар. асцендент определя мястото, от което се гледа източният хоризонт. Що се отнася до годината пък, тя се определя от транзитната карта или казано с други думи от местоположението на планетите.

За представителите на зодия Стрелец, 2019-та година се очертава като повече от страхотна. Причината за това е, че техният управител Юпитер, която е най-голямата планета в Слънчевата система, е в своя знак. Именно това е и планетата на късмета.



От 8 ноември, Юпитер се намира в знака на Стрелец и ще остане там до края на 2019 година, категоричен бе топ астрологът Кирил Горанов. Именно това е и причината, поради която настоящата година се очертава като повече от добра за всички зодии със слънца. Както вече споменахме, това са хората от зодиите Овен, Лъв и Стрелец. Като цяло положението на Юпитер ще окаже благоприятно влияние и върху зодиите Везни и Водолей.

За никого не е тайна, че според китайския хороскоп, настоящата година ще премине под знака на Земната свиня. Тя е свързана със знака Скорпион, т.е. с трансформациите. Горанов обаче бърза да подчертае, че ако за някои зодии тези трансформации, ще са повече от добри, то далеч не може да се каже същото и за останалите.

Горанов подчертава, че като цяло самите планети нямат абсолютно никакво влияние върху хората. Той ги оприличава като стрелки, отмерващи циклите. Именно поради тази причина астролозите ги използват – заради точната им орбита и цикличност.

Астрологът поясни още, че Меркурий е най-бързата планета в астрологията. Тъй като тя е най-близо до слънцето, годишната й обиколка се равнява на наши 120 дни. Казано с други думи, три пъти в годината имаме периоди, в които Земята и Меркурий застават на много близко разстояние. В тези случаи се говори за ретрограден Меркурий.

Горанов уточнява, че реално планетата не е ретроградна. Самата дума означава, че има движение назад, но от Земята изглежда, че има забавяне и връщане назад. В тези периоди от дълги години се наблюдават сериозни обърквания в комуникацията.

Като цяло в този период не е препоръчително да се подписват нови договори. Ако обаче става въпрос за преподписване, завършване на сделка или предоговаряне, това е един от най-подходящите периоди, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.