Внимание, дами! Тези неща вече не са на мода!

0
364

Забравете за тях, ако не искате да изглеждате ретро

Често ли се замисляте дали дрехите и аксесоарите, които притежавате и обожавате, са все още на мода?

мода
Забравете за тях, ако не искате да изглеждате ретро

Е, в следващите редове ще ви разкрием коя част от облеклата и аксесоарите са излезли от мода и е добре да забравите за тях, ако не искате да изглеждате ретро.

Потури и панталони от дънков плат
Забравете за тях, колкото и удобни да са ви били. Тези панталони вече отдавна не са на мода, а и освен това изглеждат евтини и не подхождат на всяка фигура. Имайте предвид, че ниската им талия подчертава всички несъвършенства на тялото ви. На мода вече са широки дънки с висока талия.

Чорапогащи с преливания
Става въпрос за онези чорапогащи, които на снимка със светкавица, приличат на северните светлини. Такъв чорапогащник с черен цвят, е беда наполовина. Добре е да сте наясно, че този тип чорапогащи вече не само изглеждат доста странни, а и визуално увеличават обема на краката ви. В този ред на мисли, би било добре да заложите на матови опции или сатен.



Шапки с малка козирка
Несъмнено именно шапката е онзи аксесоар, който прави цялостната визия да изглежда по-женствена и пълна. Те са страхотен избор за есента и зимата, особено ако не обичате качулките. Единствено трябва да се съобразите с това, че от няколко години насам не се смята за стилно да се носят шапки с тесни козирки. Поради тази причина ще трябва да заложите на шапка с широка козирка.

Обувки със скрита платформа
Обувките със скрита платформа и заоблени върхове, също отдавна не са на мода, при все, че все още може да видите доста дами да ги носят. Представителите на силния пол шеговито наричат тези модели обувки „копита“ и определено имат основание за това. Предвид, че те вече не се вписват в модерния стил, по-добре би било да заложите на класически обувки.

Корк платформа
Със сигурност немалка част от дамите все още продължават да носят сандали, обувки и ботуши с корк платформа, тъй като те са доста удобни. Истината обаче е, че отдавна не са на мода. Освен това изглеждат и доста евтино. По-добре би било да заложите на някой модел, който ще подчертае красотата на краката ви.

Къси дънкови якета
Вероятно мнозина от вас са забелязали, че към днешна дата на мода е свободното изрязване на дрехите, когато става дума за случаен стил. Те обаче отдавна не са на мода. Вместо тях, можете да заложите на обемни дънкови якета, които ще ви топлят през студените зимни дни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.