Ритуал за привличане на късмет и благоденствие

0
1037

Той ще промени изцяло живота ви

Със сигурност всеки човек би желал да има късмет и да се радва на благоденствие.

късмет
Той ще промени изцяло живота ви

На практика това не е нищо сложно или пък невъзможно. За целта обаче е нужно да изпълните един ритуал, който със сигурност ще ви донесе късмет и благоденствие.

Едно от правилата, които трябва да спазите, за да остане късметът в дома ви, е никога да не изнасяте хляб от него. В противен случай рискувате да бъдете споходени от бедност.
Другото, което трябва да направите, е да съберете всички монети от дома ви и да ги сложите на едно място. Ако са разпръснати, то и късметът ви ще се разпръсне.

За да привлечете късмет и благоденствие към дома и семейството си, се нуждаете от продукт, който лесно можете да откриете във всеки един квартален магазин. Става въпрос за добре познатият дафинов лист – подправката, която вероятно присъства във всеки дом.



Нужни са ви точно три дафинови листа. След като си ги набавите, ги напоете с масло от мандарина. Едното от листата поставете на мястото в дома ви, където държите парите си. Второто дафиново листо трябва да наместите в портфейла си, по възможност на място, което да не е видно за всички, щом го отворите. Третото листо пък поставете на работното си място.

След това вземете още четири броя дафинови листа. Всички тях наредете под пътеката на входа на дома ви. Тук обаче има и един специален момент. Листата неслучайно са четири на брой. Точно толкова са ви необходими, за да образувате кръст. Казано с други думи, наредете четирите дафинови листа под формата на кръст под пътеката или килимчето до входната ви врата. По този начин можете да сте сигурни, че домът ви ще бъде споходен от късмет, богатство и благоденствие.

Последната процедура, която трябва да направите, за да завършите този толкова важен ритуал, също е свързана с дафинови листа. Този път ще са ви нужни пет на брой. Вържете всички тях с червен конец. След това изречете на глас думите: „Дафиновите листа, отглеждани под силните слънчеви лъчи, носят щастие в дома ми!“.

След като изречете тези думи три пъти, закачете дафиновите листа над входната врата на дома ви.
Това е всичко, което трябва да направите. Както сами ще се убедите, няма нищо сложно в този ритуал. За сметка на това обаче, той действа безотказно. Не след дълго ще забележите, че животът ви се е променил към по-добро, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.