Астрологията обяснява защо някои хора общуват лесно, а други не (+видео)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Има хора, с които комуникацията тече лесно. С други не се получава. Много хора смятат, че вината е само в тях или пък в другите. Астрологията дава отговори

В предаването на Etv Haskovo Novini “Без формат” гостува астрологът  Мира Кунева.

астрологията

Астрологията е една много полезна наука

Заедно с водещата Христина Котларска коментират тази изключително важна тема.

Астрологът дава полезни съвети на база зодиакалната съвместимост между хората.

Ежедневно ние влизаме в няколко типа взаимоотношения между хората. Родители – деца; партньори; колеги; роднини; приятели.За успеха на тези отношения от една страна роля играе доброто образование, култура, навици. Но от друга страна влияние оказват и личните хороскопи на отделните хора.

Дали една връзка може да бъде продължителна и трайна, зависи от съвместимостта на планетите в двата хороскопа. Не само от усилията на хората.

Ако двама души решат да живеят заедно под формата на брак, семейство и търсят дълготрайни отношения, астрологът разглежда Слънцето, Луната и асцендентите в двата хороскопа.

Особено добър аспект за брак е ако Слънцето в хороскопа на единия човек съвпада с Луната в хороскопа на другия. Например Луната на мъжа е в Козирог, а Слънцето на жената също е в Козирог. Ако двама партньори имат такива аспекти, това е най-добрият хороскоп за създаване на семейство. Каквито и проблеми да се появят в техния живот, те ще могат да ги решават качествено.

По същия начин асцендентът на единия партньор трябва да съвпада със Слънцето или с Луната на втория партньор. Например единият партньор има асцендент Дева, а при втория  партньор Дева е лунен знак. При това положение двамата партньори ще се усещат много добре, дори и без думи. Ако започнат да се карат, кавгите бързо ще отшумяват.

Отношенията родители деца са много интересни, но и сложни. Често пъти в тях има заложени кармични аспекти. Децата по принцип не се дават на родителите за щастие, а за някакво развитие.

В хороскопа на родителите и на децата също се прави анализ на Слънце, Луна и асцендент. Ако няма съвпади, отношенията им са обречени на трудности и проблеми.

Ако един родител с два въздушни знака (Слънце и Луна – Водолей и Везни). Това е един умен човек, който разсъждава, аналитичен. Неговото дете е Рак с Луна Скорпион. То е емоционално, инстинктивно, дори прикрито дете. За да може неговият родител да го разбира, той трябва да полага огромни усилия. Той не познава водната природа, а за да може да контактува с детето си, трябва да я изучи.

В крайна сметка излиза, че трудните отношения между хората се дължат на нехармонични съвпади в личните хороскопи. Затова човек не трябва да се ядосва, да се обвинява и да страда ако не може да осъществява нормални и лесни отношения с околните.

Не пропускайте и видеото долу. Ще научите още много полезни факти за човешката природа чрез астрологията.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар