Астрологията обяснява защо някои хора общуват лесно, а други не (+видео)

0
526

Има хора, с които комуникацията тече лесно. С други не се получава. Много хора смятат, че вината е само в тях или пък в другите. Астрологията дава отговори

В предаването на Etv Haskovo Novini „Без формат“ гостува астрологът  Мира Кунева.

астрологията
Астрологията е една много полезна наука

Заедно с водещата Христина Котларска коментират тази изключително важна тема.

Астрологът дава полезни съвети на база зодиакалната съвместимост между хората.

Ежедневно ние влизаме в няколко типа взаимоотношения между хората. Родители – деца; партньори; колеги; роднини; приятели.



За успеха на тези отношения от една страна роля играе доброто образование, култура, навици. Но от друга страна влияние оказват и личните хороскопи на отделните хора.

Дали една връзка може да бъде продължителна и трайна, зависи от съвместимостта на планетите в двата хороскопа. Не само от усилията на хората.

Ако двама души решат да живеят заедно под формата на брак, семейство и търсят дълготрайни отношения, астрологът разглежда Слънцето, Луната и асцендентите в двата хороскопа.

Особено добър аспект за брак е ако Слънцето в хороскопа на единия човек съвпада с Луната в хороскопа на другия. Например Луната на мъжа е в Козирог, а Слънцето на жената също е в Козирог. Ако двама партньори имат такива аспекти, това е най-добрият хороскоп за създаване на семейство. Каквито и проблеми да се появят в техния живот, те ще могат да ги решават качествено.

По същия начин асцендентът на единия партньор трябва да съвпада със Слънцето или с Луната на втория партньор. Например единият партньор има асцендент Дева, а при втория  партньор Дева е лунен знак. При това положение двамата партньори ще се усещат много добре, дори и без думи. Ако започнат да се карат, кавгите бързо ще отшумяват.

Отношенията родители деца са много интересни, но и сложни. Често пъти в тях има заложени кармични аспекти. Децата по принцип не се дават на родителите за щастие, а за някакво развитие.

В хороскопа на родителите и на децата също се прави анализ на Слънце, Луна и асцендент. Ако няма съвпади, отношенията им са обречени на трудности и проблеми.

Ако един родител с два въздушни знака (Слънце и Луна – Водолей и Везни). Това е един умен човек, който разсъждава, аналитичен. Неговото дете е Рак с Луна Скорпион. То е емоционално, инстинктивно, дори прикрито дете. За да може неговият родител да го разбира, той трябва да полага огромни усилия. Той не познава водната природа, а за да може да контактува с детето си, трябва да я изучи.

В крайна сметка излиза, че трудните отношения между хората се дължат на нехармонични съвпади в личните хороскопи. Затова човек не трябва да се ядосва, да се обвинява и да страда ако не може да осъществява нормални и лесни отношения с околните.

Не пропускайте и видеото долу. Ще научите още много полезни факти за човешката природа чрез астрологията.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.