Кажете ни как носите чантата си и ще ви разкрием неподозирани тайни за характера ви

0
331

Със сигурност ще ви бъде интересно да научите нещо ново за себе си

Колкото и невероятно да ви звучи, дори начинът, по който носите чантата си, не е случаен. Едва ли сте си помисляли дори, че начинът, по който я носите, може да издаде много неща за вас.

чантата
Със сигурност ще ви бъде интересно да научите нещо ново за себе си

Със сигурност написаното в следващите редове ще ви изненада много, разкривайки доста от неподозираните черти на характера ви.
За да научите всички тях, е достатъчно да припознаете в картинките по-долу начина, по който вие носите чантата си.

След като вече сте разпознали начина, по който носите чантата си, не ви остава нищо друго, освен да проверите какво издава той за вас. Ето какво говори:

Вариант №1
В случай, че и вие сте от хората, които носят раница, а не дамска чанта или друг вид торбичка, то няма никакво съмнение, че се справяте с изключителна лекота с всичко. Вие винаги разполагате с всичко необходимо за какви ли не ситуации. В допълнение, вие сте изключително разумни. Истината е, че във вашата раница може да бъде открито абсолютно всичко – от сладкиши за хленчещи деца до опаковки храна за нещастния котак на улицата.



Вариант №2
В случай, че сте спрели избора си на вариант номер две, то и вие сте от хората, които обичат да държат всичко в ръцете си – не само в пряк, а и в преносен смисъл. Това се дължи на факта, че искате да имате пълен контрол над всеки и всичко. Това е вашето мото и поради тази причина вие държите чантата в ръцете си. Не само обичате да контролирате всичко, а и винаги имате какво да кажете във всяка една ситуация. За разлика от мнозина, вие сте готови да кажете цялата истина за някого, при това мнението ви ще е изключително обективно. На вас винаги може да се разчита.

Вариант №3
Младите дами, които носят чантата на раменете си, обичат да четат книги. Именно това е и причината, поради която избират да носят точно по този начин чантата си, за да може да вземат книгата. Те са изключително тактични. Дори и да са отегчени от даден разговор, те ще спят срещу вас с широко отворени очи и от време на време ще кимват в знак на съгласие, за да не разберете колко безинтересен всъщност им е този разговор.

Вариант №4
Ако и вие носите чантата през рамото си, то несъмнено залагате на сигурността. По този начин до голяма степен защитавате чантата си от кражба. Този начин на носене на чантата издава още, че сте склонни да демонстрирате благополучието си, но същевременно сте изненадващо щедри. Вие винаги сте в готовност да споделите с ближния си последния грам черен хайвер.

Вариант №5
В случай, че носите чантата на гърдите си, вие сте напълно непредсказуема личност. От вас винаги може да се очаква неочакваното и все пак ще намерите с какво да изненадате околните. Изключително енергични сте и не оставате в покой дори за минута, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.