Ето как флиртуват представителите на зодии от Овен до Дева

0
778

Обичате да флиртувате? Закачките със срещуположния пол са по вкуса ви? Сега ще ви запознаем кой как флиртува според зодията си

Всички зодии флиртуват, но го правят различно

Тези доста любопитни факти изпрати специално за читателите на ТОПактуално.ком психологът Деси Пенкова.

Ако сте от зодия Овен, то вашите емоции ще са винаги директно изказани. Може да бъдат завоалирани под формата на шеговит хумор, но истината винаги ще прозира в думите и делата му. Ако сте обект на симпатии от страна на представителите на тази зодия, винаги, когато изпаднете в нужда или беда, ще можете да разчитате напълно на помощта на Овена. И ако накрая той никога не прояви негативизъм, не мърмори или не се оплаква, то трябва да сте сигурни, че сте му тръпка.

Зодия Телец флиртува много, но го прави изключително изискано и стилно. Представителите на този знак обичат да слушат и го правят внимателно. Така разбират от какво имате нужда и често ви го подаряват по различен повод. Ето и един съвет за обектите на чувствата на хората от зодия Телец. Никога не ги мамете и не ги подвеждайте, защото в противен случай си навличате много мощен и сериозен враг, който със сигурност ще ви победи.

Ако сте от зодията Близнаци, за вас флиртуването е като ежедневие. Вие обичате свалките и неангажиращите връзки. Но ако вложи чувства в отношенията си, за това най-сигурно ще говори поредицата от директни и пиперливи въпроси, които ще ви отправи човекът от тази зодия. Тези въпроси означават, че сте предизвикали искрен интерес у Близнака и можете да сте спокойни за това.



За Рака флиртът не е присъщ. Представителите на тази зодия са скромни, често предпочитат да останат в пасивна позиция. Ако имат истински чувства, то те ще озарят лицето им, ще изчервяват бузките им в присъствието на любимия човек. Ако Раците се притесняват да говорят с някого, то това е сигурен признак на емоция, вложена в отношенията си с този човек.

Лъвовете са царете на флирта. Те флиртуват. Те са обиграни в играта на ухажването, ще ви накарат да се чувствате на седмото небе от щастие, ще ви свалят звездите от небето, но трябва да знаете, че Лъвът е знакът с най-изявеното его и вие винаги трябва да се съобразявате с него.

Ако сте представител на зодия Дева, то вие определено не сте фенове на флиртуването. Симпатиите си трудно можете да покажете, затова често оставате неразбрани от обекта на вашите чувства. Ако човекът Дева започне да показва по-емоционално държание във ваше присъствие, усмихва се по-често и е с приповдигнат тонус, то това е сигурен признак, че ви симпатизира.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.