Пълен любовен хороскоп за 2019 година – Рак, Лъв, Дева

0
840

Не се поддавайте на изкушения

Пълният любовен хороскоп за 2019 година е натоварен със задачата да ви разкрие изненадите, които Вселената ви е подготвила по отношение на любовта.

любовен хороскоп
Не се поддавайте на изкушения

В следващите редове ще ви разкрием какви изненади да очаква всеки един зодиакален знак в любовен план. Несъмнено някои от вас ще останат изключително доволни от това, което разкрива пълният любовен хороскоп, а други – не чак толкова. Много е важно да не губите надежда. Истината е, че макар и по-късно, Слънцето все пак ще изгрее и на вашия склон.

Ето какво вещае пълният любовен хороскоп за 2019 година за всяка една зодия:

Рак
В годината на Земния глиган пред вратата на дома ви, ще бъде струпана цяла армия от ухажори. Имайте предвид, че не съществува хоризонт, който да е красив и надежден във всяко едно отношение. През 2019 година, всичко е във вашите ръце и до голяма степен развитието на действията зависи от инициативата ви.



Спрете избора си на човек, който ви е приятел от дълго време и познавате много добре. Крайно време е да започнете да се вслушвате не в сърцето или ума си, а в силната интуиция, която притежавате. Разбира се това далеч не означава, че трябва да се отказвате от новите си познати. Те биха могли да са ви от полза и в други области на живота.

Ако не се страхувате да предприемете по-смели стъпки в личния си живот, годината ще е изключително благоприятна и във финансов план. Онези от вас, които са семейни, ще трябва да бъдат по-уверени и отворени във връзката си. Опитайте се да разчупите малко поведението си и да позволите на партньора ви да опознае дълбините на душата ви.

Лъв
През настоящата година представителите на царствената зодия Лъв, ще са доста променени. Любителите на вниманието и възхищението ще искат силни и постоянни отношения. Те ще започнат да се замислят все по-сериозно за продължаване на рода.

Това, което трябва да направите за целта, е да намалите значително кралските си нагласи. В противен случай ще живеете в радост и хармония само с отражението си в огледалото. Много е важно да бъдете честни със себе си, а не да изберете онзи, който ви препоръчват роднините или приятелите.

Онези от вас, които вече са семейни, ще преоткрият отново любовта към партньора си. Дори вие самите ще се изненадате колко романтични можете да бъдете.

Дева
Когато престанете да търсите перфектния партньор, 2019 година ще ви отведе моментално при достоен и надежден такъв.
Семейните от вас трябва да бъдат изключително внимателни през тази година.

Необходимо е да обърнете повече внимание на семейния живот и да не заменяте комфорта си с красивото ухажване от нов човек на хоризонта. Знайте, че ще бъдете изправени пред голямо изкушение, на което не трябва да се поддавате. В противен случай можете да изгубите семейството си. А за новия ухажор – той ще избяга веднага, щом обявите развода си, пише edna.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.