Камен Воденичаров с брутални разкрития за Слави и „Евровизия“: Вотът беше нагласен!

0
1689

Камен Воденичаров потвърди това, което Слави Трифонов от много години се опитва да пропагандира!

Изминаха 14 години от неуспешния опит на Слави Трифонов да представи България на „Евровизия“, но темата сякаш не е затворена страница. За това потвърждава фактът, че Камен Воденичаров взе отношение по нея по време на снощното си гостуване в „Шоуто на Слави“.

Камен Военичаров и Слави Трифонов
Камен Воденичаров се върна към скандала със Слави и „Евровизия“

Продуцентът на някогашното „Каналето“ разкри, че по онова време е имал преки наблюдения върху вота за победител в българската „Евровизия“. Песента на Слави и Софи Маринова „Единствени“ се е движела убедително на първо място, когато изведнъж вотът е започнал да отчита наведнъж двойно повече гласове за песента, която се е намирала на второто място.

Това за Камен Воденичаров е било ясен знак, че гласуването е било манипулирано и нагласено. Той го обяви публично в ефира на Би Ти Ви.

В крайна сметка песента на група „Каффе“ „Лорейн“ представи България в конкурса през 2005 г., но без успех. Тя не стигна до финала и се провали тотално.



Камен Воденичаров дори заяви, че „Единствени“ не е била просто най-добрата песен в българската „Евровизия“, а е трябвало да спечели цялостно „Евровизия“. Той намира това парче за невероятно.

Разбира се, думите на Камен не са изненада, защото със Слави са приятели от 30 години. Те са от основателите на „Ку-Ку“ и „Каналето“, които пожънаха голям успех през 90-те.

След това двамата имаха период на хладни взаимоотношения, тъй като Дългия напусна „Каналето“ и взе със себе си „Ку-ку бенд“. Отдавна обаче те отново са помирени и много добри приятели.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.