Николай Бареков пусна своя 19-годишна СНИМКА: Вижте 125-килограмовия бъдещ евродепутат!

0
582

Николай Бареков се върна към миналото си по доста интересен и неочакван начин!

Евродепутатът Николай Бареков прикова вниманието с много интересна снимка, която качи във Фейсбук профила си. Тя е от 2000 г., когато е бил в казармата.

Николай Бареков
Николай Бареков се върна към далечната вече 2000 г.

На фотото журналистът тежи цели 125 кг., признава самият той. Разбира се, имайки предвид, че е висок почти 2 метра, това тегло не изглежда чак толкова внушително, но пак е доста дори и за този ръст.

„Така изглеждах през 2000 година на клетвата като войник от ВВС в казармата. Уж съм строен, ама на моите почти 2 метра тогава 125 кила не бяха малко! Гордея се, че успях да науча трима роми от ротата в Ямбол на четмо и писмо.“ – сподели Бареков в мрежата.

След тази снимка историята му е ясна. Той стана един от най-известните журналисти у нас, докато практикуваше в Би Ти Ви. После оглави ТВ 7, за да създаде „България без цензура“.



В крайна сметка Николай Бареков осигури старините си с пост като евродепутат, какъвто е и до днес. Макар да живее и работи в чужбина, много често се връща в България и постоянно следи обстановката тук.

Бареков е на 46 г. и се смята, че все някога ще се завърне у нас, но не се знае като какъв. Дали като журналист или като политик?!

Истината е, че надали и той е наясно с бъдещето си. В момента печели отлично в европарламента и едва ли би се върнал доброволно в родината си.

Вижте Николай Бареков като войник преди цели 19 години!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.