Николай Бареков пусна своя 19-годишна СНИМКА: Вижте 125-килограмовия бъдещ евродепутат!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Николай Бареков се върна към миналото си по доста интересен и неочакван начин!

Евродепутатът Николай Бареков прикова вниманието с много интересна снимка, която качи във Фейсбук профила си. Тя е от 2000 г., когато е бил в казармата.

Николай Бареков

Николай Бареков се върна към далечната вече 2000 г.

На фотото журналистът тежи цели 125 кг., признава самият той. Разбира се, имайки предвид, че е висок почти 2 метра, това тегло не изглежда чак толкова внушително, но пак е доста дори и за този ръст.

“Така изглеждах през 2000 година на клетвата като войник от ВВС в казармата. Уж съм строен, ама на моите почти 2 метра тогава 125 кила не бяха малко! Гордея се, че успях да науча трима роми от ротата в Ямбол на четмо и писмо.” – сподели Бареков в мрежата.

След тази снимка историята му е ясна. Той стана един от най-известните журналисти у нас, докато практикуваше в Би Ти Ви. После оглави ТВ 7, за да създаде “България без цензура”.В крайна сметка Николай Бареков осигури старините си с пост като евродепутат, какъвто е и до днес. Макар да живее и работи в чужбина, много често се връща в България и постоянно следи обстановката тук.

Бареков е на 46 г. и се смята, че все някога ще се завърне у нас, но не се знае като какъв. Дали като журналист или като политик?!

Истината е, че надали и той е наясно с бъдещето си. В момента печели отлично в европарламента и едва ли би се върнал доброволно в родината си.

Вижте Николай Бареков като войник преди цели 19 години!

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар