Ето как флиртуват представителите на зодии от Везни до Риби

0
508

Обичате ли да флиртувате? Или сте човек изцяло на сериозните отношения? Това ще разберете според вашата зодия. Ще научите още любопитни факти как вашите познати флиртуват

Всички зодии флиртуват, но го правят по съвсем  различен начин, казва психологът Деси Пенкова

Тази информация е предоставена специално за читателите на ТОПактуално.ком от психолога Деси Пенкова. 

Представителите на зодията Везни са най-вещи в зодиака относно начина на флиртуване. Те са толкова непредсказуеми, че в никакъв случай няма да можете да разберете дали интересът на човека Везни е истински или просто е част от играта. За тях любовта е водещата сила в живота и всички техни действия се прекланят към тази голяма цел, откриването на точния партньор и истинската любов.

Ако сте от зодията Скорпион, то тогава вие просто се изолирате от околните и от света, който ви заобикаля. Много трудно можете да откриете признаци към кого изпитва той симпатии. Ако той изпитва симпатиите си към някого,  ще го наблюдава с втренчен поглед, няма да иска да изпусне обекта си от поглед.

Стрелците са толкова харизматични, че за тях флиртуването е сякаш детска игра. Те се забавляват с всичко, със стеснението ви, с навиците си, дори със секса. Но рядко влагат повече смисъл в действията си, отколкото авантюра за кратко време. Това често оставя погрешни впечатления в хората, станали обект на емоциите на Стрелеца.



Ако сте представител на зодия Козирог, то при вас флиртът означава игра с ясни правила. Вие не обичате излишните думи и действате целенасочено. Ако успеят да ви откъснат от злободневния ви ритъм на живот, това означава, че ухажващите представител на зимната зодия  имат огромен шанс да са влезли под кожата на Козирога.

Ако зодията ви е Водолей, то за вас най-приоритетни са вашите приятели. Затова, ако харесвате някого, то ще го поканите най-настойчиво да се присъедини към вашата компания. Това ще ви направи изключително щастливи и доволни.

Най-романтичната и чувствителна зодия от зодиака са Рибите. Те са толкова прикрити и лесно раними, че крият своята душевност зад дебели стени. Емоционални и щедри, ако ви харесват, те ще направят живота ви низ от романтични жестове и незабравими изненади.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.