Погребаха днес жертвите от потопа във Варна

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Днес цял ден доброволци чистиха калта от кв. “Аспарухово”,  а почернените семейства погребаха жертвите от потопа във Варна

Все още не са открити две деца – едното е Марин на 6, а другото на 2 годинки. Техните близки искрено се надяват те да са живи някъде.

Всеки път, когато завали дъжд, жителите на “Аспарухово” ще бъдат на тръни, след като един път са преживели ужаса на потопа, разказаха пред камерата на bTV варненци, които преминаха през този истински кошмар.

Варна

Погребаха първите 6 жертви от Варна

Във Варна изнесоха списъка с имената на жертвите в потопа, 6 от които днес бяха положени във вечния им дом, писаха в  http://news.ibox.bg.

Утре – 23 юни 2014 г. е ден за национален траур. Знамената на всички институции трябва да бъдат свалени на половина, а във Варна ще бъдат издигнати черни флагове.Вчера Кристалина Георгиева беше във Варна. Тя остана впечатлена от доброволците, които са се отзовали да помагат на варненци в беда.

Варна

Списък със загиналите в потопа във Варна. Трябва да кликнете върху снимката, за да разчетете имената им

Още в петък сутринта беше открит DMS на номер 17 777 с текст VARNA.

До момента набраната сума е почти 700 хил. лева.

 

 

Варна

Кристалина Георгиева във Варна

Специални благодарности заслужават и хората, които направиха дарения на дрехи, обувки, завивки, минерална вода, храни и други по линия на БЧК и на Самир Сами.

След 9 часа път по магистралата София – Варна, Самир сами успя да събере част от даренията на българите, защото неговият бус се оказа твърде малък за толкова много дарения.

 

 

 

 

Варна

Самир сами закара цял бус с помощи във Варна

Благодарности заслужава и писателят Христо Стоянов, който приюти в своя дом едно бедстващо семейство от Варна.

 

 

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар