Перфектни ли: Ето каква зла сила дреме във всяка зодия!(Част 1)

0
392

Във всяка една зодия дреме по едно зло същество

Всяка една зодия не е перфектна, колкото и да ни се иска. Ние сме слепи за собствените си грешки и недостатъци.

зодия
В зодиите дремят зли сили, сн. Фейсбук

Ето каква зла сила се крие във всяка зодия.

В Овена дреме Змей Горянин.Той е импулсивен и бълва огън.Това е една летяща, пълзяща и огнена самоувереност. Тя може да се сравни единствено с горделивостта му. Има високо самомнение за себе си.

Той мисли, че у него е мъдростта и словото, пък и истината. Мисли глобално и с размах, но преувеличава фактите. Планетата Марс, която го управлява го кара да тича постоянно напред-назад и да оставя огнена диря след себе си.



В Телеца се крие Домашен дух. Ако сте се обзавели с такова същество, значи ви е претърпяло.Но не се заблуждавайте, той си е все пак нечиста сила. Все пак той е ревнив, отмъстителен, неотстъпчив. По-добре за вас е да мълчите и да отстъпвате.

Близнаците са обсебени от Горския цар. Той е див и променлив. В един миг може да ви вкара в пещта и да ви изгори, в друг-да ви запрати на дъното на кладенеца.За да се изясните с Горския цар трябва да имате ангелско търпение и дяволско чувство за хумор.

Но и цялото свободно време на света. И да се знае, той никога не лъже, просто използва въображението си. Освен това не бърка, а само се е пошегувал. Той не крои планове, а се забавлява. И най-важното не закъснява, а просто се е забавил.

Кикимората живее в Рака. Това е славянски домашен дух. Той или ти помага, или ти вреди, зависи изцяло от теб.Едновременно е благ домашен дух, както и дива блатна фея. Тази двойнственост превръща кикимората в дълбоко нещастна нечиста сила.

Тя е вярна и предана приятелка, но горко й, ако му паднеш в ръчичките.

Злата сила, обсебела Лъва е котаракът разказвач. Той е добър за силните и смелите, но си показва ноктите на слабите. За тях е подготвил следния капан-ще ви зашемети с приказки колко е величествен, после ще ви смачка.

Има и интелект, и магнетизъм, но понякога паметта му изневерява и тогава душа да ви е яка.

Злото същество за Дева е Баба Яга. Тази старица, която живее в къщичка на пачи крака не говори много, сдържана е, но е много люпопитна. И доста клюкарства. Освен това надушва глупостта от километри.

Забележките винаги уцелват слабото ти място и поставя всеки на мястото му. Най не обича тези юнаци, които много си вирят носа, без покритие.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.