Научете каква ще е за вас 2019 година спрямо вашето лично число (I част)

0
245

Добре е да сте наясно какво ви очаква

Първото, което трябва да направите, преди да установите какво ще ви донесе 2019 година, е да изчислите вашето лично число.

лично число
Добре е да сте наясно какво ви очаква

За изчисляването на вашето лично число, е нужно да съберете цифрите от рождената си дата, месец и година. Ако резултатът, който получите, е двуцифрено число, съберете и тези две цифри. Целта е в крайна сметка да получите едноцифрено число от едно до девет.

След като вече изчислихте вашето лично число, е време да научите какво ви очаква през 2019 година. Ето какво издава то:

Лично число 1
Тази година ще постави ново начало пред вас. През последните няколко месеца сте успели да постигнете сериозен напредък, който ще ви е от огромна полза. Настоящата година ще ви даде възможност да изразите новата си същност пред света. На фокус за вас през тази година ще е стартирането на нови проекти и поставянето на ново начало в различни сфери от живота ви. Освен това ще започнете да правите нещата по различен от досегашния начин.



Лично число 2
През настоящата година ще се наложи да продължите да надграждате и да напредвате. Ориентирали сте се в правилната посока, но няма да успеете във всичко сами. Не се страхувайте да поискате помощ при нужда. Без подкрепа няма да успеете да постигнете целите, които сте си поставили. Основният фокус за вас през 2019 година ще падне върху обученията и създаването на солидни партньорства.

Лично число 3
За вас годината ще е много специална. Крайно време е да разкриете огромния си творчески потенциал. Повярвайте в себе си и направете нужните стъпки, за да се случат нещата. Няма нещо, което да не можете да постигнете. Освен това късметът ще е с вас навсякъде. Не се страхувайте да си поставяте големи цели, колкото и недостижими да ви изглеждат те. Обърнете сериозно внимание на ума, тялото и душевното ви здраве. Хранете се здравословно, спортувайте и се грижете за себе си.

Лично число 4
През настоящата година ще придобиете нови знания и ще израснете духовно. Възможно е да се появи семейна карма, която да искате да изчистите или пък ще проявите желание да се свържете отново с корените си по някакъв начин. От особено значение за вас ще е да създадете чувство за общност в семейството. Като цяло ще имате нужда да чувствате по-голяма сигурност. Новата година ще е отличен период за духовното ви развитие, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.