Внимание! Това са най-неблагоприятните зодиакални знаци за мъжете. Стойте далеч от тях!

0
244

Тези мъже са изключително конфликтни, бойни и безскрупулни

Някои зодиакални знаци сред мъжете наистина са доста неблагоприятни. Със сигурност не би ви се искало да имате такъв партньор.

зодиакални знаци
Тези мъже са изключително конфликтни, бойни и безскрупулни

В следващите редове ще ви разкрием кои са зодиакалните знаци, от които трябва да бягате далеч. Определено не ви препоръчваме да си правите експерименти, тъй като със сигурност няма да останете доволни от резултата. Най-добрият съвет, който можете да последвате, е да стоите далеч от мъжете от тези зодиакални знаци.

Ето кои са те:

Овен
Тези мъже са изключително конфликтни, бойни и безскрупулни. Те не мислят за последствията и са в състояние да изстрелят 10 обидни думи за секунда, без да си дават сметка, че това може да ви срине психически. Не се интересува и от мненията на хората, защото… той винаги е прав, а останалите – те или не са разбрали или просто грешат. Изискванията му за всичко и към всеки, са огромни. Той никога не би проявил желание да седнете и да обсъдите някакъв проблем. Казано с други думи – да се разберете с Овен е почти непосилна задача. Дори и да успеете, мирът няма да продължи дълго, а едва 2-3 дни. След това той отново ще тръгне с рогата напред в търсене на нова жертва, която най-често се оказва неговата спътница в живота.



Скорпион
Другият зодиакален знак, който не е никак лесен за понасяне. Несъмнено Скорпионът е крал на трудните зодии. Той винаги взема когото и каквото иска, без да се съобразява с останалите. Езикът му е много жесток, егото ме у повече от огромно, а и няма никакво желание да се отклони от целите си. Обикновено са изключително лоши към половинката си – злонамерено ревниви, обсебени и безмилостни. Изпитват огромно удоволствие, когато наказват партньорката си. Отнасят се с околните като със своя собственост.

Стрелец
Той е романтичен идеалист, който обожава да владее света. Той обаче не е от хората, които обожават да стоят у дома. Ако сумирате времето, в което той си е вкъщи, ще се окаже, че от 12-те месеца в годината, той си е бил у дома едва 3 от тях. Въпреки това той никога не се отказва от любимата си съпруга, още повече от трите си любовници, които са сравнително по-млади от него. Ако търсите сериозна връзка, то този зодиакален знак определено не е за вас.

Четвъртата и петата позиция в класацията за най-неблагоприятните зодиакални знаци сред мъжете, са заети от Козирог и Риби, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.