Номерът на апартамента влияе на съдбата ни!(Виж как го променя-част 1)

0
368

Номерът на апартамента влияе на живота ни

Номерът на апартамента има пръст в съдбата ни. До този извод са стигнали спецове в окултното.

апартамента
Номерът на апартамента влияе на съдбата, сн. Фейсбук

Ако цифровата стойност на жилището ни съвпада с нашата енергия, ще се чувстваме добре в дома си.

В противен случай ще изпитваме неудобство, тъга, ще имаме главоболие или неразположение. Изчислението правим по следния начин.

Например ако апартамента ви е под номер 138, ето какво е нумерологичното число. Изчисляваме така: 138=1+3+8=12, 1+2=3. Числото на жилището в случая е „3”.



Ако номерът на жилището ни е 1. То се намира под влияние на планетата Слънце.Подходящ е за поети, художници, писатели, журналисти.

Изпълва собствениците с творческа енергия и радост. Там цари безгрижие. Подходящата гама цветове са оранжево-червена.

Ако нумерологичното число на дома ви е 2. Той се командва от планетата Луна. В него преобладава интуицията и съзерцанието.

Тук е добре да живеят музиканти, готвачи и такива, които работят с малки деца. Основен акцент в него да са огледалата, а преобладаващия цвят-кремав.

Банята също трябва да е перфектно направена.

Ако жилището ви е под номер 3, значи планетата е Марс. Тук не бива да живеят мързеливи хора. Защото ще ви се налага да оправяте водопровод, мебели, таван.

Собствениците трябва да са непрекъснато в движение, защото в противен случай ще се разболеят. Преобладаващият цвят е добре да е червен.

Ако жилището ви е под номер четири, значи управляващата планета е Меркурий. Това жилище трябва да обитават контактни хора.

Живеещите в него трябва много да комуникират, не само в дома си, но и на работното си место.

В жилището задължително да има повече телевизори, телефони и други уреди за контакти. Благоприятни цветове за дома ви са жълтия, сивия и синия.

Апартаментът ви е номер 5. Тогава жилището ви е под действието на планетата Юпитер. Следователно тук трябва да го обитават хора, свързани с политиката или науката.

Цветовете, които са подходящи за апартамента ви са в лилавата гама. Добре е да има и предмети, донесени от далечни страни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.