Формата на вашия бюст издава любопитни подробности за характера ви (I част)

0
259

Не изкушавайте съдбата си като се самобичувате, не се подценявайте във всеки един аспект

Колкото и невероятно да ви звучи, формата на вашия бюст издава любопитни подробности за характера ви.

бюст
Не изкушавайте съдбата си като се самобичувате, не се подценявайте във всеки един аспект

Към днешна дата формата на дамския бюст се възприема по-скоро като обект на желание от страна на представителите на силния пол. Те обаче са физиологична особеност на женското тяло, чието основно предназначение е кърменето на бебетата.

Малцина обаче са наясно с факта, че формата на бюста може да разкрие много интересни неща за личността на своята собственичка. Тя може да помогне да разберете какъв човек сте. Няма никакво съмнение, че има пряка връзка между физическите характеристики на дамския бюст и личността.

Ако искате да научите какво издава формата на вашия бюст, можете да направите това в следващите редове. Със сигурност ще научите за някоя интересна черта от характера си, за която дори не сте предполагали.



Първото, което трябва да направите, е да определите формата на вашия бюст.

Череши
Вие несъмнено сте от представителките на нежния пол, които са наясно какво искат и бързо могат да вземат важни решения. Мъжете обичат силните и решителни жени. Вашата смела природа и самотата ви, правят образа ви да изглежда още по-силен и решителен в мъжките очи.

Сливи
Вие сте свободна личност, която не може да бъде контролирана в решаването на проблеми и вземането на решения. Имате вътрешен огън, който превръща образа ви в много агресивен в очите на околните. Вие не можете да живеете спокойно и искате да опитате от всички интересни неща около вас. Независимо дали става въпрос за хора или градове, вие искате да научавате все повече и повече за тях с всеки изминал ден.

Лимони
Вие носите дух на бунтовник. Твърде сте самостоятелни, за да позволите на социалните норми и мнението на околните да ви повлияят по някакъв начин. Живеете живота си по начин, който намирате за добре, без да се съобразявате с мнението на околните, без значение дали става въпрос за приятели или колеги. Това обаче далеч„ не означава, че сте се изолирали изцяло от света, не – изолацията ви е само частична.

Папая
Вие сте жената-вамп. Винаги сте първа, истински лидер, шеф… Имате амбиции и цели и не се спирате пред нищо, преди да сте ги постигнали. Няма пречки, които да не ви позволят да постигнете поставената ви задача. Това ви прави по-добри от всички останали в очите на вашите шефове, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.