Така мъртвите искат да се свържат с нас!(Това са сигурните знаци)

0
431

Съществуват сигурни знаци, че мъртвия иска да се свърже с нас

Мъртвите искат да се свържят с нас и го правят по следните начини. Преминалите в отвъдното души винаги могат да достигнат до нас.

И то когато имат желание или искат нещо да ни кажат.

Те идват, за да ни предадат важно съобщение, да ни предпазят от някаква опасност или просто да ни успокоят с присъствието си.

мъртвите
Мъртвите ни дават знаци, сн. Фейсбук

Често сме склонни да не обръщаме внимание на тези послания на мъртвите. Или да го запокитваме в съзнанието си, като отричаме с разумни доводи.



Ако искаме да продължим да бъдем с хората, които сме загубили, често ги сънуваме.

И често сме толкова емоционално натоварени, че като се събуждаме мислим, че те са до нас.

Леки и нежни докосвания по бузата и рамото са само едни от мистичните начини, че душата от отвъдното иска да се свърже с нас.

С погалването мъртвия иска да ни каже, че се чувства добре и не иска ние да страдаме за него.

Друг начин да се свърже мъртвеца с нас е усещането за натрапчиво присъствие в стаята или втренчено гледане. Това е сигурен знак, че не сме сами.

Освен допир може и да чуете стъпки в стаята или жилището, все едно някой ходи по пода, което също е знак на преминалата отвъд душа.

Мъртвата душа се опитва да се свърже със света на живите и като използва електрическите уреди.

Например изключен телевизор да се включи или да пращи, да изгорят нови крушки, да се включат или изключат електрически уреди или други необясними неща, ставащи с тях.

Има и случаи, когато мъртвите „крадат” неща от дома ви. Сигурни сте, че сте оставили пепелника в хола, а не го откривате. А само вие го използвате.

При други случаи мъртвите души имат нужда от вещ, която им е била свидна или много са я използвали. Затова е достатъчно да я занесете на гроба.

Усещането на странна миризма е друг категоричен знак. Лек полъх е достатъчен понякога да се сетим за някакъв спомен с човека, който сме загубили.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.