Проф. Филипов очертава какво бъдеще очаква човечеството (+видео)

0
798

Бъдещето на човечеството задължително ще бъде свързано с извънземните, казва проф. Филипов. Затова е важно хората да свикнат с тази мисъл

През есента на 2018 г. Хасково беше домакин на Световна конференция за извънземните.

проф. Филипов извънземните Хасково
Проф. Филипов изнася първия доклад за  извънземните в Хасково

Този форум е организиран от проф. Лъчезар Филипов. Единствената медия, която отрази събитието е  Etv Haskovo Novini.

Преди да изнесе своя доклад, проф. Филипов подчерта, че у нас такъв световен форум се провежда за четвърти път, но за първи път извън София.

Той се радва, че интересът е огромен. Неговата цел е да запознава хората със съществуването на извънземните чрез техните проявления във всички точки на планетата.



Първият лектор е проф. Филипов. Той коментира защо световната конференция е наречена  „Връзката с извънземните е смяна на парадигмата и бъдещето на човечеството“.

Хората вече разбрахме, че обитаваме Вселена, която е една от многото Вселени. Всяка Вселена може да носи различна структура и различна физика.

В далечното минало се е смятало, че нашата планета е в центъра на Вселената, а ние хората сме най-върховото постижение.

Оказа се, обаче, че Вселената не е само една, а ние не сме единствените обитатели в Космоса. Но също така не сме и най-развитите. Не ни е приятно да признаем, че се намираме на дъното на интелигентността в глобалната Вселената.

В продължение на 2000 години църквата ни е убеждавала, че човекът е единственото разумно същество.

Стана ясно, че агресията е характерна за ниско развитите цивилизации. Това са цивилизации с комплекс за малоценност.

Преди 60 години учените се опитват да се свържат с Вселената посредством радиосигнали. Но тогава още става ясно, че ние сме една бедна електромагнитна цивилизация. Електромагнитните вълни ни ограничават в един малък кръг от Вселената.

Наблюдава се явлението „житни кръгове„. Хората вярват, че те са дело на други хора. Но как ще бъдат обяснени житните кръгове, направени от самодивите? Или кончето гърбушко от руските приказки, което стъпкало нивите с жито. Това станало преди 300 – 400 години. Става ясно, че тези житни кръгове не са за нас. Посланията в тях са предназначени за представителите на други цивилизации.

Цивилизациите представляват съвкупност от разумни същества, които имат общи интереси, общи структури, общо бъдеще, обща политика и общ морал. Това не са технологични роботи. Това са същества, които се подчиняват на висок морал и на екологични принципи.

Развитието на една цивилизация зависи от нейната йерархия във Вселената. Това означава как ние спазваме законите на Вселената, заедно с нашите закони.

Дълги години проф. Филипов се занимавал точно с този проблем. За първи път публично споделя изводите, до които е стигнал. Енергията не стои в основата на всичко. Явно става въпрос за нашето място в системата, наречена природа.

Как можем да разберем нашето място в природата, така че да управляваме своето бъдеще във Вселената? Възниква понятието „еко етика“.  За проф. Филипов еко етика означава спазване правилата на екологията и на природата.

Еко етиката възникна в последните години, когато хората разбраха, че сме застрашени от екологична катастрофа.

Според проф. Лъчезар Филипов срещата с извънземни ще бъде полезна за нас не само в технологично отношение. Представителите на чуждите цивилизации ще коригират нашия път.

Още изключително интересни и непознати факти ще научите от видеото долу.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.