Кралицата преди катастрофата: Ужас! Мъжът й: Ще те изхвърля от колата!

0
299

Принц Филип едва не уби себе си и кралица Елизабет Втора, както и трима невинни души!

Страстта на принц Филип към високите скорости без малко да се окаже фатална. Той участва в сериозна катастрофа преди два дни, но очевидно нито се разкайва, нито си е взел поука.

принц Филип и кралицата
Принц Филип без малко да убие кралицата

Съпругът на кралица Елизабет Втора се блъсна в друг автомобил, шофьорът на който е с леки наранявания, а другият човек до него – със счупена китка. Имало е и бебе, което е невредимо.

По време на катастрофата кралицата е била в колата с Филип. Когато видяла как той се вихри по пътя, възкликнала „Ужас“ и си мърморела нещо под носа, молейки се да оцелее.

Това подразнило мъжа й и той избухнал с думите „Ако още веднъж се обадиш, ще те изхвърля от колата“.



Така затворил устата на жена си и се стигнало до катастрофата. Като по чудо на него нищо му няма.

Чепатият характер на принц Филип е известен отдавна. Той е на 97 г., а продължава да шофира, с което излага на опасност околните.

Има слухове, че именно мъжът на кралицата е убиецът на принцеса Даяна. Той е поръчал убийството й, но това не е доказано.

Британската полиция е предупредила Филип само устно и няма да му бъдат повдигнати обвинения. Държавата трябва да заплати за лечението на потърпевшите.

Принц Филип има подобни прояви и като млад. Още в края на 40-те години, след като се сгодява за Елизабет Втора, той катастрофира тежко. По онова време обаче медиите успяват да потулят нещата, за да не злепоставят бъдещия съпруг на кралицата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.