Топ 3 неща, които трябва да знаете, преди да залагате онлайн на футбол

0
496

Точно както самият футбол, така и залаганията на футбол успяха да пробият на международния базар. Онлайн залозите печелят популярност сред мъже и жени, сред млади и стари, сред хора от всякаква националност.

Много хора обичат играта на футбол и много пари отиват за поставяне на залози, така че е по-добре да се подготвите добре, преди и вие да започнете да залагате, за да не се окажете от губещата страна на монетата. Ние ще ви представим трите неща, които задължително трябва да знаете, преди да започнете да залагате онлайн.

Не всички букмейкъри играят по правилата

футбол Вече има буквално хиляди букмейкъри в интернет, но за съжаление не на всички от тях може да им се има доверие. Дори и един сайт да бъде достатъчно сигурен и реномиран, напълно е възможно условията в него да са такива, че да не дават на играчите си реален шанс да печелят в дългосрочен план от своите залози. Точно заради това не трябва да се регистрирате в първия срещнат произволен интернет букмейкър. Вместо това трябва да направите предварително проучване и да направите рационален избор къде ще е най-добре да вложите парите си.

Ако тръгнете сами да проверявате обстойно всеки един сайт за залози на футбол, това ще ви отнеме безкрайно много време. По-добрият вариант е да отворите някой от българските сайтове, които са специализирани точно в това – да анализират и описват различните букмейкърски къщи. В сайтове като BetsMob.com можете на едно място да намерите над 20 ревюта на букмейкъри. Междувременно, можете да проверявате и страниците на букмейкърите в https://www.wikipedia.org/ за допълнителна фактическа информация.

Бонусите са един от най-важните аспекти за един онлайн букмейкър

Като новак в онлайн залозите, вероятно ще искате да минимизирате опасността от първоначални загуби. За това може да ви помогне факта, че повечето букмейкъри насърчават играчите си да продължат да залагат с различни бонуси. Съветваме ви да помислите на първо място за тези букмейкъри, които имат изгодни такива оферти, когато търсите подходящ сайт за залози.



Тези бонуси ще ви предпазят от бърза загуба на стартовия капитал, тъй като първоначално ще залагате не с парите си, а с дадените от букмейкъра бонуси. Това са най-разпространените така наречени “бонуси за първи депозит“, които в сайтове като EFBET достигат до 100 лв., но освен тях има има и много други видове промоции – някои от тях са насочени към конкретни мачове или видове залози, други се дават при нов депозит, а трети ви дават шанс за печалба без никакъв риск. BetsMob.com и повечето останали портали за спортни залози включват в своите букмейкърски ревюта и подробна информация за техните бонуси.

Търпението е ключът при залозите онлайн

Нормално е за новобранец в която и да е област да бъде малко или много превъзбуден и прекалено ентусиазиран в началото. В онлайн залозите на футбол обаче това ще бъде най-голямата ви грешка. Възможността да се поставят залози за секунди в онлайн букмейкърите води до това много хора да правят необмислени и прибързани залози. Успехът в залозите обаче изискват внимателно обследване на двубоите и търсене на изгодни възможности.

Онлайн сайтовете за залози имат стотици пазари за всеки мач и е много по-лесно от целия този масив да намерите поне един пазар с изгодна възможност – независимо дали ще бъде за победителя в мача, за корнерите, головете, картоните или нещо друго. Намирането на такава изгодна възможност обаче изисква да отделите от времето си и да направите проучване на двубоите, а не да залагате на случайни неща.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.