Правилото на Джон Фрида е от особена важност за всяка красавица

0
480

Правилото е разработено от известния холивудски фризьор Джон Фрида

Джон Фрида
Правилото е разработено от известния холивудски фризьор Джон Фрида

Със сигурност не бихте открили дама, която да не държи на перфектния си външен вид. В този ред на мисли, правилото на Джон Фрида, е от огромно значение за всяка една красавица.

Неотдавна на бял свят излезе доста пикантна тайна, свързана с покойната британска принцеса Даяна. Вероятно си спомняте за онова странно нещо, което тя е правила всеки ден в продължение на две седмици.

Тази й малка тайна е допринесла и до ден днешен тя да е един от водещите еталони за женска красота.

Факт е, че красотата е нещо, което вълнува всяка една дама. Няма такава жена, която да не иска да е красива, нежна, стилна и да изглежда перфектна във всяко едно отношение.
В следващите редове ще ви разкрием в какво се състои правилото на Джон Фрида.



Благодарение на него ще разберете какво трябва да направите, за да бъдете супер красиви.

И така, всеки един е наясно, че външният вид и най-вече състоянието на косата, са нещата, които правят силно първо впечатление. Именно с косата е свързано и правилото на Джон Фрида, което е добре дамите да спазят.

Вероятно всяка една дама неведнъж си е задавала въпроса каква прическа би й отивала най-много – къса, дълга, права или къдрава, светла или тъмна коса…
Ако все още не сте открили категоричния отговор на този въпрос, в следващите редове ще ви помогнем да направите това.

Въпросното правило е разработено от Джон Фрида и действа безотказно. На базата на наблюденията си върху много дами, известният фризьор, на когото доверяват прическите си едни от най-известните холивудски звезди, сочи, че всичко зависи от една конкретна пропорция.

Всъщност правилото на Джон Фрида се изразява в разстоянието на картинката по-горе. В случай, че това разстояние е повече от 6 см, категорично показва, че късите прически не са за вас. В никакъв случай не бихте изглеждали добре, ако заложите на такава прическа. Ако обаче това разстояние е по-малко, то късата прическа дори е препоръчителна за вас.

Благодарение на този трик, мили дами, бихте могли да си отговорите по-лесно на въпроса дали си струва да режете косата си, или не. Не забравяйте, че текстурата, формата и начина на подстригване, също са от огромно значение, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.