Важни съвети, които ще са ви от полза при флирт в офиса (I част)

0
270

Със сигурност сценариите не са един и два, а много повече

Всеки е чувал, че не трябва да си позволява флирт на работното място.

флирт
Със сигурност сценариите не са един и два, а много повече

Със сигурност няма да ви е никак лесно, ако пламне любов между вас и някой от колегите ви. Още по-трудно обаче ще ви е, ако нещата помежду ви не се получат и се наложи да се разделите, а в същото време сте колеги и трябва да се срещате всеки ден в офиса…

Именно поради тази причина е добре да се вслушате в тези важни съвети и да ги приложите при флирт в офиса. В противен случай рискувате да си навлечете неприятности, а едва ли бихте искали точно това.

Със сигурност сценариите не са един и два, а много повече. Замисляли ли сте се какво би станало, ако нещата помежду ви останат просто на ниво флирт и не прераснат в любов? А ако той/тя не отговори на чувствата ви?



В който и от тях да се окажете, е нужно да помислите за ситуациите, които ще ви помогнат да излезете по възможно най-моралния начин от ситуацията и това да не ви навреди.

Ето и съветите на специалистите при флирт в офиса:

Колко често офис романсите прерастват в любов?
Добре помислете какви чувства се пораждат у вас, когато видите колегата/колежката ви. Освен това е нужно да разберете дали има същата емоция и у отсрещната страна. Имайте предвид, че често пъти срещите с човек от офиса, в който работите, се оказват доста трудна задача и сериозно предизвикателство. Именно поради тази причина немалка част от работодателите категорично забраняват флиртуването на работното място.

Вслушайте се в този съвет, тъй като може да се окаже, че рискувате много повече, отколкото предполагате, ако си позволите флирт на работното място. Да скриете подобно нещо е почти невъзможно. Разбира се не е изключено в крайна сметка любовта ви да се окаже много силна и да устои на всички бури, пред които ще бъдете изправени. Именно поради всички тези причини, трябва да помислите много добре преди да предприемете първата крачка.

Помислете
Вероятно си спомняте народната мъдрост, която съветва да помислите три пъти и тогава да режете. Тя важи и в този случай. Вероятно ще се почувствате доста напрегнати, докато обмисляте дали да се срещнете с колега от офиса или да откажете срещата. И определено имате основание за това.

Имайте предвид, че флиртът на работното ви място, е нож с две остриета. Той може да окаже пагубно влияние на репутацията ви, на работата ви занапред, както и да снеме доверието на шефа от вас. Заради всичко това помислете добре и то няколко пъти, преди да тръгнете по тънкия лед, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.