Важни съвети, които ще са ви от полза при флирт в офиса (III част)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Помислете добре дали си струва да тръгнете по тънкия лед

Вероятно в първите две части на този материал сте си дали ясна сметка, че трябва да се спазват някои правила при флирт в офиса.

флирт

Помислете добре дали си струва да тръгнете по тънкия лед

В противен случай рискувате да провалите бъдещето си в кариерен план, както и да сринете репутацията си. Именно поради тези причини, е добре да си дадете ясна представа дали си струва да си позволите флирт на работното място.

Ето и още няколко точки, върху които е добре да помислите, преди да си позволите флирт на работното място:

Афиширане на любовта
Едва ли се съмнявате, че връзката ви не е останала тайна, колкото и старание да сте положили за това. Със сигурност слуховете за вас отдавна се носят из коридорите на работното ви място. Именно поради тази причина, колкото по-бързо се решите да разкриете връзката си пред колегите ви, толкова по-добре. Те вече знаят за нея и признанието ви няма да е изненада за тях. Освен това дори и да има такива, които не са наясно изцяло със ситуацията, то поне подозират за това. От огромно значение обаче е начинът, по който ще обявите връзката си пред колегите.Дискретност
Дори връзката ви отдавна да не е тайна за никого в офиса, вие трябва да продължите да бъдете дискретни. Не забравяйте да се държите делово на работното си място. Трябва да сте подготвени и за множеството въпроси, с които ще ви залеят любопитните колеги. Те ще настояват да разберат как точно са се случили нещата, кога сте разбрали, че се обичате и още цял куп неудобни въпроси. Разбира се не сте длъжни да отговаряте на всички тях, но те със сигурност ще ви бъдат зададени. Добре е да не споделяте твърде много информация за връзката си, тъй като навсякъде има зли езици, които не ви мислят доброто.

Разграничете личния от професионалния живот
При флирт на работното място е много важно да умеете да разграничавате личния от професионалния ви живот. Със сигурност няма да ви е никак лесно да балансирате между двата живота. Определено, ако не работите на едно и също място с интимния ви партньор, ще ви е много по-лесно, тъй като няма да ви се налага да се съобразявате с всичко това. За да запазите щастието и хармонията помежду си, не си позволявайте да пренасяте проблемите от едното на другото място.

Обмислете нова позиция
В случай, че решите, че тази любов наистина ви е важна, а работното ви място не е подходяща среда за бъдещо развитие на отношенията ви, помислете за смяна на работното място или позицията ви, пише pik.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар