Важни съвети, които ще са ви от полза при флирт в офиса (III част)

0
326

Помислете добре дали си струва да тръгнете по тънкия лед

Вероятно в първите две части на този материал сте си дали ясна сметка, че трябва да се спазват някои правила при флирт в офиса.

флирт
Помислете добре дали си струва да тръгнете по тънкия лед

В противен случай рискувате да провалите бъдещето си в кариерен план, както и да сринете репутацията си. Именно поради тези причини, е добре да си дадете ясна представа дали си струва да си позволите флирт на работното място.

Ето и още няколко точки, върху които е добре да помислите, преди да си позволите флирт на работното място:

Афиширане на любовта
Едва ли се съмнявате, че връзката ви не е останала тайна, колкото и старание да сте положили за това. Със сигурност слуховете за вас отдавна се носят из коридорите на работното ви място. Именно поради тази причина, колкото по-бързо се решите да разкриете връзката си пред колегите ви, толкова по-добре. Те вече знаят за нея и признанието ви няма да е изненада за тях. Освен това дори и да има такива, които не са наясно изцяло със ситуацията, то поне подозират за това. От огромно значение обаче е начинът, по който ще обявите връзката си пред колегите.



Дискретност
Дори връзката ви отдавна да не е тайна за никого в офиса, вие трябва да продължите да бъдете дискретни. Не забравяйте да се държите делово на работното си място. Трябва да сте подготвени и за множеството въпроси, с които ще ви залеят любопитните колеги. Те ще настояват да разберат как точно са се случили нещата, кога сте разбрали, че се обичате и още цял куп неудобни въпроси. Разбира се не сте длъжни да отговаряте на всички тях, но те със сигурност ще ви бъдат зададени. Добре е да не споделяте твърде много информация за връзката си, тъй като навсякъде има зли езици, които не ви мислят доброто.

Разграничете личния от професионалния живот
При флирт на работното място е много важно да умеете да разграничавате личния от професионалния ви живот. Със сигурност няма да ви е никак лесно да балансирате между двата живота. Определено, ако не работите на едно и също място с интимния ви партньор, ще ви е много по-лесно, тъй като няма да ви се налага да се съобразявате с всичко това. За да запазите щастието и хармонията помежду си, не си позволявайте да пренасяте проблемите от едното на другото място.

Обмислете нова позиция
В случай, че решите, че тази любов наистина ви е важна, а работното ви място не е подходяща среда за бъдещо развитие на отношенията ви, помислете за смяна на работното място или позицията ви, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.