Потрес на 55 години! Това Илиана Раева ли е или някоя тийнейджърка? (СНИМКА)

1
1988

Илиана Раева е на 55, но това явно не я притеснява!

Външният вид на Илиана Раева винаги е бил за възхищение, но тя вече е на възраст, в която не може да се облича като преди 20-30 години. Очевидно обаче нейното мнение е съвсем различно по този въпрос.

Илиана Раева
Илиана Раева май не си знае годините

Доказателството лъсна в социалната мрежа, където бившата гимнастичка публикува снимка, с която пожела „добро утро“. Облеклото й на нея е меко казано шокиращо, защото е с къса пола и дълги ботуши, все едно е девойка в гимназията.

Вярно е, че Илиана Раева е доста запазена за възрастта си жена, но няма как да изглежда като 15-годишна. Затова облеклото й буди по-скоро съжаление, че отказва да приеме действителността.

Може да се каже, че подобно обличане е семейна черта. Дъщеря й Славея не спира да провокира мъжките погледи, макар и тя вече да не е от най-младите, тъй като скоро ще закове 35 г.



Илиана обаче през март ще направи 56 г. и изглежда недопустимо да излиза в този вид по улиците. Наистина странно е от нейна страна, че продължава с екстравагантното си обличане.

Явно Наско Сираков се нуждае от стимулация в някои отношения. Двамата са женени от около 35 години и няма как всичко да е същото помежду им.

Раева някога се водеше секссимвол и всеки мъж завиждаше на Наско. Разбира се, за това допринесе и професията й, защото знаем, че гимнастичките са в отлична форма и винаги са много красиви.

В крайна сметка красотата на Илиана не е изчезнала, но трябва да бъде съобразена и с възрастта й. На 55 не можеш да се обличаш така, както си го правила на 20 г.

Илиана Раева
55-годишната Илиана Раева облечена като ученичка
loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Абееее, това ли е новинка!?! Много добре си изглежда жената и не е важно дали е на 56 или на 16. Вижте тези крака, като изваяни са… И защо да ги крие – поне виждаме нещо красиво, а не разплути и висящи меса…. Безкрайна е човешката злоба и завист… На 63 годинис ъм и продължавам да си ходя с клинчета и туники – удобно, добре изглеждам и … това е най-важното…. Вече се чудите какво да пишете, нали… Има толкова важни за бъдещият ни живот неща – проблемни, при това, а вие „УЖ 4-тата власт“ какво търсите….сензациики – е, бъдете сигурни, че тук си забихте „шут в г…“. Не можете да й кацнете на малкият пръст на крака дори….

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.