Феновете в чудо и приказ! „Като две капки вода“ се съживи от мъртвите

0
640

„Като де капки вода“ се завръща, напук на всички прогнози и очаквания, феновете са на седмото небе!

Само преди дни навсякъде се тиражираше, че с „Като две капки вода“ е свършено. Нова телевизия отказваше да развърже кесията и това заплашваше да убие шоуто у нас.

Като две капки вода
„Като две капки вода“ все пак оцеля

Все пак обаче „Капките“ оцеляха. Ще има нов сезон на предаването, продуцирано от Магърдич Халваджиян. Той ще стартира след около месец.

Едва сега бе обявено официално, че шоуто ще продължи в родния ефир. Причината е, че този път преговорите с Нова са били изключително тежки.

От телевизията не са били доволни от последния сезон, където рейтингът е бил доста под очакваното. Затова не възнамерявали да пускат нов сезон.



Маги Халваджиян обаче отново показал добрите си дипломатически умения. Той успял да убеди шефовете на Нова ТВ да направят последен компромис и да дадат шанс на „Като две капки вода“.

Продуцентът дори съумял да издейства същия бюджет и това значи, че няма да има намаления на заплатите и хонорарите в шоуто. Нещо, което отново буди интерес към него от страна на звездите.

Доскоро нямаше нито една голяма звезда, която да има желание да се включи в „Капките“. Не и срещу мизерния хонорар, който Маги им предлагал.

Вече обаче е друго и се очаква в предаването да участват доста големи имена. Има вероятност в журито да влезе Преслава, която вече веднъж беше в шоуто, но като участник.

Тя най-вероятно ще вземе мястото на Хилда Казасян. Фънки по всяка вероятност ще запази мястото си, защото той е интересен на зрителите с острите си коментари.

Все пак би било странно Преслава и Фънки да работят заедно, защото двамата не тачат добри чувства един към друг. Преди няколко години, когато тя беше на сцената на шоуто, той не пропускаше възможност да я посече със злостен коментар.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.