Страшни мъки за Слави Трифонов: Операцията му се оказа неуспешна!

0
18984

Слави Трифонов продължава да има големи проблеми с крака си!

Шоуменът Слави Трифонов доказа народната мъдрост, че здраве с пари не се купува. Той си направи няколко изключително скъпи операции на крака, но нито една не го избави от мъките.

Слави Трифонов
Слави Трифонов още не може да ходи нормално

За това свидетелстват очевидци, които са били сред зрителите на „Шоуто на Слави“ преди дни. Те твърдят, че Дългия се е появил с патерица, а когато пристъпвал, изражението на лицето му било пълно с болка.

Неслучайно гологлавият продуцент води предаването си винаги седнал и от месеци не е ставал от стола си в ефир. По време на концертите си също пее седнал.

Проблемите на Слави Трифонов с крака продължават вече 10 години. През 2009 г. той паднал лошо в хотелска стая в Стара Загора, където се готвел да изнесе концерт с „Ку-ку бенд“.



Последствията са били жестоки. Счупила се шийката под ябълката на лявата тазобедрена става. Именно това е причината да ходи трудно.

Оттогава Дългия си е правил поне няколко операции. Последната беше в Австрия, където се твърдеше, че са му сложили нова става. Това обаче засега остава без потвърждение.

Единственият вариант да се придвижва без болка, е да ходи с инвалидна количка. Слави обаче не искал да се унижава пред феновете си, защото смятал, че още е твърде млад за количка.

Шоуменът е на 52 г., но очевидно не счита, че това е особено висока възраст, защото не се е разбързал да прави семейство. Отдавна той се е посветил изцяло на работата си и няма никакво намерение да се жени.

В този тежък миг за него би му било много полезно да има жена до себе си, която да му помага с ходенето. Вместо това Дългия плащал на медицинска сестра, която го наглеждала от време на време.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.