Кошмар за всички фенове: Основен герой от „Новите съседи“ напусна!

0
1236

„Новите съседи“ вече няма да е същият!

С началото на 2019 г. започна снимането на сезон 12 на хитовата испанска комедия „Новите съседи„. То обаче стартира с една много неприятна за зрителите новина.

Антонио Пагудо Новите съседи
Антонио Пагудо напуска „Новите съседи“

Един от основните герои в сериала е напуснал неочаквано. Става въпрос за Антонио Пагудо, който 11 години влизаше много успешно в ролята на Хавиер Марото.

От екипа на продукцията обявиха, че се разделят с 41-годишния актьор. Причините не се споменават, знае се само, че това е еднолично негово решение.

Напускането му е студен душ за сценаристите, които трябва да преправят сюжета в последния момент. Сценарият за 12-ти сезон вече е бил готов, когато Антонио ги е сюрпрезирал.



Вече се обмислят варианти, по които Хави да бъде елиминиран. Няма да е лесно, тъй като съпругата му в сериала Лола (Макарена Гомес) ще продължи участието си, а двамата имат и дете.

Предполага се, че Хави ще замине по работа, но има вероятност и да бъде убит. Все още се решава какво ще се случи с него.

Това ще бъде последният сезон на „Новите съседи“. Този сериал радва милиони зрители от 2007 г. насам. В България излъчването му започва няколко години по-късно.

Все пак добрата новина за феновете е, че трите основни персонажа, около които се върти сюжетът, ще завършат сериала. Пабло Чиапеля (Амадор Ривас), Хосе Луис Хил (Енрике Пастор) и Джорди Санчес (Антонио Ресио) отново са на линия.

Сезонът ще бъде заснет тази година, но излъчването му ще продължи до 2020 г. Има надежди, че Антонио Пагудо, както и останалите напуснали главни герои (с живи персонажи), ще се появят за финала на сериала.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.