Внучката на великия Тодор Колев се омъжи: Честито!

0
890

Щастието на Теодора е двойно и тройно. За нея този брак е израз на голямата любов, за която всеки човек мечтае. Внучката на Тодор Колев е доволна

Преди известно време Теодора Кулева имала връзка с Ервин Иванов.

Тодор Колев
Внучката на Тодор Колев Теодора и съпругът й Джоузеф Гуд

Ервин има турски произход. В началото отношенията им били прекрасни.

Но когато започнали да живеят заедно, той започнал да проявява нетърпима ревност. А тази ревност пречи на сценичната кариера на Теодора.

И тя като своя именит дядо Тодор Колев и нейната майка е актриса.Всеки знае, че актьорите трябва да поддържат близки контакти с феновете. Почитателите подаряват цветя. Искат автографи. Желаят да се снимат със своите любимци. Понякога искат да ги прегръщат и целуват.

Теодора е наясно, но на нейния вече бивш приятел това не му се нравело.

Много добре се е получило, че са успели да се разделят без излишни ексцесии. В противен случай ревността можеше да провали кариерата на Теодора Кулева.

Затова Теди написа в социалните мрежи след сватбата, че е изключително много щастлива. Защото в лицето на Джоузеф Гуд от Англия срещнала мъжа мечта.

В началото те просто били познати. След това познанството се превърнало в приятелство и накрая пламнала любовта.

Преди брака Теди все по-често пътувала до Лондон, за да бъдат заедно. Сега вече могат да се радват на своето щастие заедно.

Албена Колева и Венцислав Кулев обявиха пред “България днес”, че през лятото у нас ще вдигнат сватба. Защото Теди и Джоузеф само са разписали. Те също се радват на своя английски зет.

Талантът на Теди е ясен. Тя носи гените на своя дядо Тодор Колев и на майка си.

Сцената, изкуството, театърът, киното за тях са начин на живот.

Теди основно играе в театъра в Плевен. Но има роли и в Народния театър.

Теодора винаги е казвала, че Тодор Колев я възпитал да бъде критична към себе си и към ролите, които изпълнява. Да не позволява личните проблеми да я разцентроват.

Теди е щастлива, че след брака си с Джоузеф ще може да играе и в Лондон. Това е важно за нея като актьор. Ще може да продължи да развива своя талант като черпи опит от английските режисьори и актьори.

Теодора смята, че и дядо й Тодор Колев се гордее с нея от другия свят.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.