Вижте СНИМКИ от приказната сватба на Светослав Иванов и Вяра в Рим!

0
1979

Светослав Иванов и Вяра Деянова са щастливи от цели 15 години!

Известният журналист на bTV Светослав Иванов има жена до себе си още от студентските си години. Той е с Вяра Деянова от 2004 г. и все още са много щастливи заедно.

Двамата се запознават в „Дарик радио“, където по онова време Светльо, макар и само на 21 г., вече работи. Вяра идва като стажантка там и той веднага я забелязва.

„Стори ми се много отворена, веднага ми направи впечатление. Нейната красота и поведение ме плениха от първия миг.“ – споделя водещият на „120 минути“.

След като завършват университета и Светослав Иванов се прехвърля в bTV, се решават на сватба. Той започва да печели доста повече и това му позволява да организира цялото събитие не къде да е, а в италианската столица Рим.



„Казахме си „Да“ там, където се съхраняват сърцата на 25 римски папи. Всеки път, когато камбаните на „Св.Св. Викентий и Анастасий“ озвучат пространството около „Ди Треви“, светът трябва се усмихва на спомена за онзи красив ден в Рим, в който ти грееше.
Грееш и сега. Вяра.“ – написа Светльо в социалната мрежа.

Двамата имат момиченце на име Йоана. Детето им е всичко за тях и те правят всичко възможно да му осигурят най-добрия начин на живот.

В тази връзка обаче нямат никакво намерение да напускат България. Все още са убедени, че и тук могат да постигнат много.

Той вече го постига, защото е много известен журналист и печели наистина добре. Тя също се изявява в областта на медиите.

Вижте снимки от сватбата на семейство Иванови в Рим!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.