Брутално разкритие: Жената, обвиняваща Роналдо в насилие, е психично болна!

0
454

Катрин Майорга, която иска да съсипе Кристиано Роналдо, е много болна!

34-годишната Катрин Майорга, която от месеци води дело срещу Кристиано Роналдо за изнасилване, може да се озове без пукната стотинка от целия скандал. Причината е здравословното й състояние.

Кристиано Роналдо и Катрин Майорга
Роналдо може да се измъкне заради болестта на Катрин

Оказва се, че красавицата е диагностицирана от дете със Синдрома на дефицит на внимание, който й влияе изключително зле на емоционалното и психическо състояние. Именно затова обвиненията срещу футболиста може да не се увенчаят с резултати.

Майката на Катрин – Черил, признава, че дъщеря й е имала много тежко детство, в което винаги е търсила внимание, дори когато то е било в изобилие към нея. Това е болестно състояние, от което се лекува от малка.

Защитата на Роналдо ще се опита да измъкне максимума от болестта на Катрин. Адвокатите му вече са разработили тезата, че психическото заболяване на Майорга я е накарало да се опита да стане известна, като си е съчинила всичко.



Всъщност половият акт между нея и Кристиано никой не го отрича, но играчът на Ювентус претендира за това, че е нямало изнасилване, а хубавицата сама е пожелала да бъде с него.

Психическото й състояние обаче без съмнение не е особено добро, тъй като тя твърди, че дълго време се е притеснявала да не я е заразил със СПИН, понеже е проникнал в нея без кондом, и то анално.

Добре известен факт е, че много трудно един спортист може да бъде ХИВ-позитивен, без това да му попречи на кариерата. Освен това самият Роналдо е един от най-големите кръводарители в света.

Припомняме, че преди половин година срещу Кристиано бе заведено дело за изнасилване на Катрин Майорга. Двамата са се запознали през юни 2009 г. и са прекарали една нощ заедно, но тя твърди, че той е бил по-груб от очакваното и му е отказала, което не го е спряло.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.