Ванга разкрила тайната за град от злато!(Ето къде се намира и кога ще го открием)

0
955

Името на Ванга е замесено с какви ли не слухове

Пророчицата Ванга е предрекла много неща от бъдещето, които са се случвали.

Пред паметта на петричката врачка се покланят хора от Америка и Европа и правят филми за нея.

Години след смъртта й българската ясновидка ни е оставила освен пророчествата си, но и много съвети, които да следваме.

Баба Ванга предрекла откриването на древен град, сн. Фейсбук

В края на миналата година се появи поредната сензация. Според нея феноменът оставил ръкопис, под своя диктовка, в който пишело, че близо до храма й в Петрич е заровено съкровище.Новината веднага „разпали” страстите на иманярите, но за добро или за зло, то не бе открито.

Защото хората, които са я познавали са знаели, че Ванга е била далеч от материалното и не е трупала богатства на тази земя. Предупреждавала е и близките си да не трупат пари.

„Парите се средство за живот, използвайте ги всеки ден.Който ламти за пари не е щастлив. Който краде, ще плаче за здраве.

Не се карайте за къщи и за имоти. Огън да ги гори, ако в тях няма любов и разбирателство”, съветвала баба Ванга.

Факт е, че пророчицата наистина говорила за богат град, който се намирал близо до Рупите. Но той изчезнал, затрупан от вулкан.

Градът се наричал Петра. Има документи, които доказват, че Ванга е говорила за него пред своите близки:

„На Рупите е съществувал древен град-Петра, в който имало много църкви с кубета от злато. А на един от храмовете се извисявал 24-метров кръст от чисто злато.Вулкан е затрупал този град под земята в Рупите”,говорила често тя.

Документирано е, че ясновидката казвала също, че в „България има много злато и един ден хората ще го открият. Българите ще намерят и златен град, и така ще разберат много за миналото си”.

Но тя е учела също, че златото не може да се открие, а то „идва, когато е отредено”.Пророчицата от Петрич сочела също, че заровеното злато носи проклятие.

Според Ванга на Рупите не може да се забогатее, тъй като земята там е пропита с болка и мъка. Но предричала, че ще се превърне във „втори Йерусалим”.

Затова построила на това сакрално место църква, но предричала, че ще има още санаториум, женски манастир, ще е разкошно благоустроено.

На това райско кътче ще идват да се лекуват и зареждат с положителна енергия много хора от България и света.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.