Ето как да изчистите дома си от негативна енергия

0
362

Който и метод да изберете, действа безотказно

При все, че изчистването на дома от негативна енергия не е никак трудна задача, мнозина сякаш я подценяват или пренебрегват.

негативна енергия
Който и метод да изберете, действа безотказно

Твърде много гадателки, врачки и ходжи се занимават с изчистване на дома от негативна енергия, за което не взимат никак евтино. Истината е, че вие можете да направите сами всичко това, без да е нужно да давате луди пари.

Факт е, че врачки и ходжи пазят в тайна този лесен метод за прочистване на дома от негативна енергия. Истината е, че ако научите как става това, ще ги лишите от голяма част от приходите им. Вероятно всеки от вас е чувал, че те изготвят талисмани и извличат заклинания за разваляне а магии и изчистване на дома от негативна енергия. Ако спрете да ползвате услугите им, за тях това е сериозна загуба.

Един от най-разпространените и лесно приложими методи за изчистване на дома от негативна енергия и разваляне на магия, е посредством яйце. Запознати издават, че често пъти зложелателите, които искат да ви навредят, използват именно яйца. Точно поради това е най-лесно да им се противопоставите със същия продукт.



В следващите редове ще ви разкрием какво е нужно да направите, за да изчистите дома си от лоша енергия и да развалите евентуална магия, ако имате направена такава. Нужно е да поставите четири сурови яйца в четирите ъгъла на дома си. Те трябва да останат на местата си в продължение на седем дни.

След като изминат тези дни, ги изхвърлете в море или река, но в никакъв случай в езеро. Идеята е те да бъдат изхвърлени в движеща се вода, която да отнесе злото. Докато изхвърляте яйцата във водата си мислете как се избавяте от злото и го изхвърляте не само от дома си, а и от себе си.

Много е важно силно да вярвате, че по този начин ще изхвърлите негативното влияние от живота си. След като си тръгнете, не се обръщайте нито веднъж назад. В противен случай рискувате злото отново да тръгне след вас. Това означава, че цялата процедура е отишла на вятъра и ще трябва да я повторите отново.

При негативна външна намеса от голяма полза би ви било и вземането на вана с морска сол. Сложете много морска сол във ваната и се къпете в нея всеки ден, три поредни дни. Задължително е, докато се къпете в нея да си мислите как злото се отмива от вас. На третия ден кажете: „Откъдето е дошло злото, там да се върне!“, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.