Съветите на Ванга за здраве и просперитет в къщата (II част)

0
607

Вслушайте се в тях, ако искате щастието да се настани трайно в дома ви

След като в първата част на този материал ви запознахме с някои от ценните съвети на петричката пророчица Ванга за здраве и просперитет в същата, в следващите редове ще ви разкрием и още някои от тях.

Ванга
Вслушайте се в тях, ако искате щастието да се настани трайно в дома ви

Ето какво препоръчва горещо Ванга да имате в дома си:

Чесън
За да прогоните злите сили и негативната енергия от дома си, е необходимо да поставите чесън в ъгъла на общата стая (хола). Злите сили не обичат чесън, дори ги е страх от него и поради тази причина можете да сте сигурни, че няма да припарят до дома ви.

Камбана (от стомана или сребро)
Злите сили не обичат силните шумове. Ванга съветвала във всеки дом да има камбана, тъй като злите сили ненавиждат силните шумове, особено ако звуците се повтарят периодично.



Ябълки
Друг от съветите на Ванга сочи, че ако искате в къщата ви трайно да се настанят щастието и просперитета, в кухнята винаги трябва да имате ябълки.

Кехлибар
Пророчицата съветвала във всеки дом да има замразено слънце, отразено в смола. Наличието на кехлибар в дома ви гарантира щастието и просперитета на всички, живеещи в дома.

Игла
Наличието на игла ще защити не само вас, а и любимите ви хора от уроки.

Тръстика
Великата пророчица съветвала, ако искате да прогоните проблемите далеч от дома си, да си вземете тръстика. Именно тя ще се превърне във ваш верен помощник по пътя към щастието. Тя ще пази добрата енергия, която живее в дома ви и ще изгони надалеч лошата, която може да ви бъде изпратена от недоброжелатели.

Огледало
Наличието на кръгло огледало в дома ви, е гаранция, че щастието ще остане в дома ви.

Свещи
Те ще ви помогнат да запазите добрата енергия в дома ви. Свещите направени от восък притежават наистина чудодейна сила. Същевременно трябва да се внимава какви свещи използвате, тъй като те могат както да ви помогнат, така и да ви навредят.

Ветропоказател
Великата Ванга казвала, че всеки, който може да се справи с вятъра, ще живее щастлив. Онзи, който успее да накара вятъра да духа в неговата посока, никога няма да бъде нещастен и самотен.

Кълбо от вълна
Пророчицата била категорична, че ако искате да откриете своя път към щастието и да се чувствате винаги полезни, а до вас да бъдат любимите ви хора, задължително трябва да пазите в къщата си едно кълбо от вълна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.