Дженифър Анистън през сълзи: Най-тежко ми е да играя бременна и майка…

0
383

Дженифър Анистън не може да има деца и това я унищожава душевно!

Голямата драма на Дженифър Анистън е добре известна на целия свят. Актрисата не може да стане майка и това от години я побърква.

Дженифър Анистън
Дженифър Анистън винаги ще страда, че няма деца

Именно поради тази причина се разпаднаха и двамата й брака. Брад Пит жадуваше да стане баща и Анджелина Джоли му го осигури, въпреки че после му го изкара през носа. Джъстин Теру също искаше дете от Джен и след като не го получи, започна да й изневерява системно и да се държи грубо с нея.

През всичките тези години, в които актрисата с гръцки корени е знаела своето положение, тя неведнъж е играла майка. Това я е побърквало психически.

“Най-трудно се играе бременна и като цяло майка. Тогава се изискват доста качества, които не всеки притежава.” – споделя Дженифър Анистън пред американско издание.Още по време на “Приятели”, с който тя се прочу, на Джен й се наложи да играе бременна през сезон 8 и вече майка през 9 и 10 сезон. По това време двамата с Брад тъкмо са се опитвали да си направят бебе, но не се е получавало.

Преди 3 години пък Анистън имаше главна роля в “Денят на майката”. Това най-вероятно също й е натежало психически, тъй като точно по това време са започнали проблемите й с Теру.

Само след броени дни актрисата ще закове 50 г. Вече е ясно, че няма да стане майка и това ще остане нейната най-голяма болка. За зла участ в момента няма и мъжко рамо, на което да поплаче.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.