29-годишен американец изби семейството си заради българка

0
464

Българка е в основата на тройно убийство във Флорида!

Брутално престъпление се случи във Флорида, САЩ. Американските медии предават, че 29-годишният Грант Амато е застрелял семейството си, без да му мигне окото.

убиец заради българка
Той изби семейството си заради българка

Той е убил родителите си Чад (59 г.) и Маргарет (61 г.), както и брат си Коуди (31 г.). Грант има и още един брат – Джейсън (30 г.), който обаче не е поддържал връзка с близките си и в случая това го е спасило.

Причината за жестокото деяние е скандал между извършителя и семейството му, се съобщава в Америка. Той откраднал 140 хил. долара от баща си и 60 хил. от брат си, за да ги прати на българка.

С въпросната жена Грант се запознал в сайт за сексуални услуги. Двамата са кореспондирали онлайн половин година, а малко преди убийствата 200 бона са били пратени именно на тази дама.



Все още се разследва дали действително тази българка е работила в такъв сайт и парите са получени, или убиецът е станал жертва на измама. Това, което се знае, е, че той е бил задължен да й плати, за да общува с нея онлайн.

Грант Амато има сериозни психологически проблеми, откакто комуникира с тази жена. За това свидетелства оплакване на семейството му в полицията на 20 декември.

Младият мъж често е употребявал различни стимуланти, твърди пресата зад Океана. Това е разклатило допълнително психиката му.

Не е ясно как се е сдобил с пушка, но това е основен проблем с щата Флорида. Там достъпът до оръжие става много лесно и затова има значително висок убийства в последните години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.